Don't Let It Go to Waste

hejhej fick håla på matten så nu är ja hemma och ska snart göra nå lunch =) sen ikv drar jag och brudarna till pite på tjejkväll, ska försöka hitta en klänning till skolavslutningen men vi får väl se hur de går..

tisdag

so hot! haha
 

mamma kmr inte hem fören inatt nångång så idag är de jag som styr å köket ;) ska snart gå och börja med middan, är dö hungrig nämligen! eftersom de va spagetti och köttfärsås till lunch så får de bli de det till midda åxå =) adjö!


living the dream

tjotjo var riktigt dålig på att blogga förra veckan men för de första hade jag ingen dator eftersom datorn hos pappa avled.. och för de andra har ja haft mkt att göra. i helgen var det basket dm här vilket innebar mkt jobb och lite sömn, jobbade hela kvällen på fredan, från 9 till 12 på lördan och sen på kvällen blev de att vara me nå folk =) vi var bl.a hos mej ett tag å sen for vi till johan. började jobba nio på söndan å då var ja nog tröttast i världen, inte kul.

var jävulst nära på att försova mej imorse men som tur var lyckades ja ta mej upp. fick håla på bilden eftersom man är så bra... typ =)

fick även hem ett packet från hm idag som innehöll ett par tröjor =) najs najs

efter middan gick jag och la mej å jag vaknade alldeles nyss, har alltså sovit 7 timmar ikv.. de måste ju va rekord haha! :D men de lär ju bli problem att somna om nu.. men ja ska iaf försöka godnatt =)

;PPppPPP

goddagens! idag är det måndag men för mej känns de typ som söndag eftersom ja har sovit hela dagen, är nämligen förfyld så ja valde att stanna hemma idag.
hade iaf en rolig helg och de tackar ja för! de blev dock en ganska tidig lördagskväll för mej eftersom jag fick kraftig skallebank.
ska snart fara till pappa som just kommit hem från tyskland ( med tåg) haha! jävla vulkan...
våran dator har vart på lagning medans han har varit borta så ja hoppas att den funkar nu, annars blir ja ledsen... :/
ska iaf försöka bli frisk till imorrn så ja kan fara till skolan, har väldigt mkt att göra känns de som.. missade tyska provet som vi hade idag och på fredag har vi prov i religion+ att ja ska sjunga i kyrkan på torsdag. huvva! å till helgen är det DM så då blire att jobba!

men jaja nu ska jag  packa ihop mina saker å sen dra till daddy, ciao!

Blame it on me

hejhej denna tråkiga dag började med träning med kören som jag inte har gått med i helt frivilligt, är ju inte nå gospel fan direkt! men vi ska iaf sjunga i kyrkan på torsdag så de är mkt träning just nu. sen hade vi nationellt prov i matte å de är fan de svåraste jag varit me om! kmr bli ortroligt glad om jag ens får G

efter skolan for jag å solade ett tag och ikv har jag bara sovit, hade tänkt vara med elina men ja orkade inte. drömde även en väldigt konstig dröm som kändes så sjukt verklig.  först var ja i stugan å fiskade, såg en gädda som typ var två meter lång å sen for ja hem åsså blev de jorbävning men som tur va hade vi ett skyddsrum i källarn så vi klarade oss bra, ja fyllde tydligen år den här dan så när jordbävningen var över gick vi upp i vardagsrummet för att fika å då satt hela familjen där i konfirmations klänning haha väldigt intressant, ja vet!  men alltså vars får man allt ifrån?

jaja ska iaf försöka sova nu, godnatt =)

in another time

det har vart en ganska slapp dag ida, hade först håla på matten så då for jag hem och gjorde nå mat och tog mej en powernap. sen hade vi håla på hk'n så vi fick sluta tidigare, somnade igen när jag kom hem och vaknade när mamma kom hem å då hade hon med sej ett paket från hm ;) ska nog även beställa lite kläder från gina =) har bl.a hittat en klänning som skulle passa fint till skolavslutningen =)

Don't care

det är tisdag och jag längtar redan efter helg.. ååh

idag har vi haft ett ap-svårt prov i rock historia men ja tror ändå att de gick hyfsat bra ;)
har även beställt tid för klippning, ska bara toppa lite för att få lite finare toppar, just nu är mitt hår som gult socker vadd, ganska läckert! ;) not


har väl som inge mer att säga förutom att ja älskar våren och att jag såg årets första fluga igår. då vet ni godnatt ♥

this life is a party

ska väl börja med att tacka alla för gårdagen=) hade sjukt kul! vi var först hos hanna, sen for vi till joel, sen  medan och slutligen till mej. inga detaljer här inte! är för trött...:D

de har då vart gode fint väder i dag =) sovde dock bort hela dagen men hann  iaf ut på en promenix innan solen gick ner :D var bl.a å köpte hårfärg så nu har jag färgat bort utväxten.

å nu blire movie! byebye

something to remember

tjatja

blev en sväng på marknaden idag med imaan, hanna å jossan =) dåligt väder å bara skräp.. ingen höjdare alltså! de blev iaf käk på frasses å sen ikv for vi å grillade på pb med massa annat  folk =) de blev även lite pulk och rumpa åkning i backen haha, mkt kul ;D


for a lifetime

jabadabadoo!
vaknade i panik idag! skulle ha farit på marknaden med imaan halv tre men klockan hann bli fyra inann jag vaknade... sämst! menmen de är sånt som händer ;p

ikv har jag iaf vart med imaan, jossan, emma och linn. åsså var även mogge, jens, alex å hans kompisar från pite förbi en sväng =) vi var hos pappa och de blev film å popcorn som vanligt.

har även skickat iväg en fet beställning från hm, började längta efter sommarn så jag var tvungen att beställa lite sommar kläder hihi ;D de blev några bikinisar, jeans, shorts, smycken å några tröjor och toppar :D

har just druckit en halvliter milkshake så min mage håller på att spricka! ajaj inte skönt.. MEN nu blire film! hejsvejs


not as blind as you may think

tjotjo! ikv blev de att se film med imaan, linn och jimmy. först såg vi all about steve som var väldigt rolig å sen såg vi paranormal activity som tydligen ska vara skit läskig men de var den inte. visst var den läskig men nog har men sett betydligt värre..
resten av kvällen har jag skrivit på min uppsats om stieg larsson och käkat chips =) mumma!

ne nu äre dags att sova. godnatt!


big dreams but nothing material

igår blev de film! först med imaan, emma, linn och jimmy. vi såg the uninvited som faktiskt var ganska bra å sen såg jag, alex och imaan ps. i love you å efter de kom jocke hit =)

idag kom mamma hem från cap verde och syrran fyllde år så då blev de att fira lite med nå tårta =)
efter middan tog jag mej en powernap å sen for jag till emma där även imaan och jossan var och lite senare kom även krille å jens =)  vi såg dhw och världens sämsta film! seriöst den sämsta film jag någonsin sett! dom sa typ 3 meningar i hela filmen åsså springer dom bara runt å fjantar sig i skogen..  sen kmr även nå thai äckel ungar som hoppar runt som nå jävla apor i träden å drygar så man får sykbryt! alltså - se inte vinyan!

jaja nu är de nog dags att sova
godnatt =)

jahoo

förstod att ja skulle ha ont i ryggen idag.. fyfan! jag, emma å imaan råkade låsa ut oss igår så ja var tvungen att skotta fram altandörren. sen köpte vi en jävla massa popcorn åsså kom sten, krille, ante, sebbe, alex å hans kompisar från pite. sen kring ett for vi till alex å såg avatar ;D

och idag fyller världens bästa agnes år! grattis gumman ♥
tattade bilden från aggans blogg, gode snygga vi var :D


No Boundaries

 igår for jag, amanda, agnes, elina och viktor till sorsele på folkan, i början var de typ helt dött men sen blev de faktiskt riktigt kul =)

 



idag steg jag upp tidigt eftersom jag och pappa skulle ut å flyga :D åh så kul de är!
tur man är kung å lyckades få upp planet i luften nästan själv åxå ;)
de blev ju även kanon väder framåt eftermiddan så då for vi med lotta, marcus, stina, per och herman till sundsnäs. de blev dock bara en snabbis eftersom vi var bjudna på middag hos min faster =)






1 april

de var ju några dagar sedan sen ja skrev sist så ja tänkte köra en kort samman fattning höhö ;D
i måndags for jag, sten, agnes och dennis till lule för att kolla på matchen mellan plannja och gothia, grymm match och plannja vann som vanligt :D




på tisdan hade vi frilufts dag på vittjåkk, fint väder+ fina vänner =rolig dag
och igår fick vi äntligen lov! gud så skönt! på kvällen for jag å såg flickan från ovan med agnes, imaan och några fler =) å efter det for vi hem till jag.
ikv har jag vart med agnes och amanda, vi har bara sett film och tagit de lungt =) först såg vi äntligen midsommar som var jätte dålig.. å sen the box som var helt psyko, båda sög alltså!

nu blir de film sen sova, ciao!


RSS 2.0