i am an astronaut

gode bra! hahaha ;)


just say it

ja som ni kanske ser så har jag gjort om designen å de tog ett tag kan ja säga! allt ska ju krångla som vanligt... å de är inte riktigt klart än men ja orkar inge mer nu, så de få vara såhär =)


.......

ikv har jag vart duktig! har både städat, tvättat och städat ur garderoben. slängde väl cirka 4 påsar med kläder så nu är de lite mer plats =)

nu är iaf mina å syrrans flygbiljetter till sthlm beställda =) vi far den 8 oktober och kmr hem den 12 så de är inte så länge kvar nu och ja längtar så otroligt mkt! vi ska bo hos hennes kille marcus =) de blir nog en hel del shopping och fram för allt så ska vi ju på green days konsert :D ååh va ja längtar... !!

jaja.. imorn är de iaf skola och jag har ingen aning om när vi börjar! inte så bra.. men ja får väl försöka ta reda på de imorgonbitti, nu är de iaf dags att sova, good night!


söndag

 igår for jag, elina, viktor och amanda till skeå och shoppade. jag köpte en adidas jacka, ett par skor, massa smink, en parfym från bruno banani åsså lite mer.. =) sen på kvällen blev de talludden med agnes, elina och amanda. vi hade jätte kul och träffade en massa folk =) tyvärr så blev en kille nerslagen inne i disco-logen så dom var tvugna att stänga.. himla onödigt! fattar inte varför man ska slåss hela tiden?

idag har ja då inte gjort nå.. bara sovit! :D ska snart käka å packa å sen ska ja fara till pappa

torsdag

nu har skolan verkligen börjat på riktigt! idag fick vi träffa våran nya matte lärare å han verkar då helt okej så de ska nog gå bra.. efter skolan slocknade jag nästan direkt, sov från halv 4 till nio ;p var bara upp å åt middag. när ja tillslut vaknade så for jag till pappa en tväres å sen såg ja film me mamma, så de har vart en riktigt lung kväll och nu ska jag sova igen :D good night!

när man inte vet vad man ska göra, vad gör man då?

onsdag

hejhej

ja imorrn börjar allvaret... riktiga lektioner efter schemat.  vi har ju som inte gjort nå dom här första dagarna och slutat efter lunch men nu är det slut me de.. :( idag efter skolan sovde ja i lite mer än 3 timmar.. hur skönt som helst! sen ikv for jag och elina en sväng till dollar å sen for ja ut me amanda ett tag =) har fått lite bilder sen pdol, haha ojoj dom va inte så fina kan jag säga! men ja lägger väl ut några iaf ;)












tisdag

lung dag idag åxå, började halv nio med att fara till biblioteket, vi skulle låna nå böcker som man kan ha å läsa på skolan men ja hitta ingen bok så de fick bli två filmer ist haha ;p å sen for vi till camp gielas, vi fick nå uppgifter vi skulle lösa å sen fick vi typ glassa i solen ;) vi slutade efter lunch så då for ja hem å målade klart garaget så nu är man 500 spänn rikare, har redan hunnit handla upp den andra femhundringen ja fick för att skrapa garage helvetet! hehe.
ikv va ja först me amanda ett litet tag å sen for ja till viktor å såg harry potter ;p ska väl kanske försöka sova snart men vi får ju se hur de går..





I know I've been selfish,
I know I've been foolish,
But look through that and you will see,
That I'll do better.
I know, baby I can do better.

verkligheten

chacha!

ja då va första dagen avklarad! idag har vi typ bara fått skåp nyckel å scheman å sånt och schemat va fan de sämsta ja vart med om! inte kul men jaja man får väl försöka stå ut... vi fick iaf sluta halv 12 så då for jag hem å städade =) ikv har jag vart med amanda och viktor, vi såg män som hatar kvinnor, riktigt bra för att vara svensk ;p

en sak som känns bra är iaf att jag har kommit på vad jag möjligtvis vill gå gymnasiet, nämligen handels i pite haha ;p de är ju ett tag tills man ska välja men tiden går fort å ja har vart så himla orolig eftersom jag inte har haft en aning om vad ja skulle vilja gå. men på ett sätt vill jag flytta och på ett sätt inte, men jag är så himla less på arvidsjaur och eftersom jag har mkt släkt i pite osv så bor jag helst där å då är nog handels den linje som skulle passa mej bäst =) men vi får se hur de blir ;> men pite å handels..  feels good! ;) nämen nu ska ja ta å sova, de är ju tyvärr en dag imorgon åxå.. bye

sommaren 09






last day of summer

steg upp kring 4 idag... de blev ju rätt så sent igår.. så vi får väl se hur de kmr gå att somna ikv ;p å imorrn ska man upp halv 8 å fara till skolan. känns typ overkligt, sommarlovet har gått så otroligt fort! menmen här kmr iaf lite bilder sen igår ;)








lördag baby!

hejhej, fick nå ryck å tog bort min gamla design så ja håller på me en ny nu, en väldigt enkel!

iaf.... steg upp halv 10 imorse för att fara till stugan på "släkträff" himla trevligt att träffa alla =) dom flesta skulle sova över där men inte jag så mamma skjutsade hem mej kring 5 =) sen på kvällen blev de att va hos emelie, himla roligt! sen for vi ut på samhälle, träffade massa folk åså =) men kring 12 blev ja så otroligt trött så ja for hem å sovde ett tag, sen komme amanda å agnes så tillslut steg ja upp igen åsså for vi ut å raggade me viktor å micke =) kmr väl kanske nå bilder sen om dom inte är allt för hemska... ;>

kvällens! ;)

good night


jag och elinas låt! ingen annan tkr ju om den ;(



åsså en gammal goding, sommarn 07 ;)
 

fredag


idag har ja var duktig å målat garaget, bara ett varv kvar nu sen blir man lite rikare ;)
sista helgen på sommarlovet nu.... ikv blir de nog bara att de ta det lungt å tagga inför imorrn ;) ska först till stugan på dan, mormor fyldde år i veckan å då brukar vi alltid ha en liten släkträff i samband med det, så de blir nog trevligt =) å sen på kvällen blir de att va hemma hos mej ;)


torsdag

hejhej

vi hade det jätte roligt i gullön, men de var inte så kul att köra dit.. stugan var iaf jätte mysig å på kvällen satt vi å pratade, spelade spel å amanda, agnes å emelie badade! det var verkligen iskallt ute å de blåste så mkt att strömmen gick.
vi skulle sova på ett lofft men de var så himla varmt där uppe så jag och elina gick ner å la oss, jag sovde på ett ren skinn och elina sovde på en stenhård soffa haha.
 när vi kom hem igår satt ja först vid datorn ett tag men ja var så hilma trött så ja gick å la mej. klockan 6 hade vi basket möte, vi bestämde när vi skulle börja träna å såntdär ;p å sen på kvällen var jag me viktor och amanda, vi såg slumdog millionaire, å den va typ kung!
 nu ska jag snart hoppa in i duschen å sen blire käk, bye




tisdag

ja igår blev de film som vanligt... vi va typ 9st hemma hos mej så de va lite trångt men de gick då iaf ;p åsså var även kalle med oss som man int har träffat på hela jävla sommarn! 
idag steg jag upp ganska tidigt för att fara å måla garaget hos mamma =) nu ska jag snart ta å käka å sen ska ja, amanda, agnes, emelie och elina fara till gullön. vi ska typ mysa å feta oss haha :D vi kmr iaf hem imorrn å då kmr ja ha gode ont i röven för vi ska nämligen köra moppe dit........ bye

måndag

igår såg vi film hos mej, kanske inte å ovanligt? ;p de var iaf jag, amanda, viktor, elina och agnes. sen for även jag, agnes och elina ut me linnea en sväng =) ikv ska vi fara å käka på affro! jag är jätte sugen på nå fritterat men vi får väl se va de blir ;> nu ska jag iaf hoppa in i duschen, byebye ;*


"BAAAM! så åker snoppen av!"

hejhej
 igår blev de film hos mej som vanligt.. jag, agnes, amanda och viktor =) å sen komme jocke =) skulle egentligen ha målat garaget idag men de började regna så ja slapp ;D men de blir väl kanske att göra de imorrn ist bara vädret är bra.
ikv har vi vart hos pappa å sett film, först nån seg jävla boxar film å sen poseidon, de va jag, minna, agnes å amanda åsså va mickis, vera å några förbi ett tag åsså viktor =)
har fått slut pengar på mobilen så ja ska be mamma fylla på imorrn, själv har man ju int så mkt pengar....


haha sten hård tjej! :D
 

tuff tuff...

hejhej, tänkte bara bjuda på lite bilder sen när vi va och åkte ånglok =)
 

















fredag

steg faktiskt upp ganska tidigt idag för  att vara jag..  for till mamma direkt å där va amanda å viktor redan ;p å sen kom även agnes å sen baba. men nu har alla farit å jag har hunnit diska å damsuga hela övervåningen, ska snart hoppa in i duschen å sen gö nå käk =)
ikv blire att åka ånglok me brudarna, å efter de får vi väl se va som händer =)

torsdag

tjo!
 jag är typ fortfarande depp över min mobil haha. ja de är inte lätt.. har typ inga nummer lr nå ;( jaja idag har ja faktiskt vart ute lite.. int mkt men de började ju regna... men nu är de då sol igen ;D så ja ska väl snart fara till mamma där viktor är, morsan är i sthlm till på tisdag å imorrn far pappa till lule, inte dålig ;)

.................

jag börjar seriöst å lipa snart! min älskade mobil har gått sönder.. så ja måste använda min gamla cp mobil å alla kontakter å skit är borta! åååhh... aja allt är bajs hejdå :):):):)

hej

sitter å kollar på youtube me agnes å amanda, ganska kul ;) å viktor sover.....


sweetie =)

RSS 2.0