Life's too short to make trouble out of small things.

tjena tjena!

ikv va jag först hos agnes ett tag med elina å amanda. vi såg en sjukt bra film som heter "I love you phillip morris". jävligt rolig men även jävligt sorglig. sen for ja ut å raggade ett tag med linn, jimmy, imaan å emma å sen for vi till hanna där de var lite mer folk =) ska sova nu och imorgon kväll far ja tillbaka till pite, adjö :)


trött

kom hem från skolan för ett tag sen, är sjukt trött så ja tror ja kör på en hemmakväll ikväll. har sovit 9 timmar på två dar, inte okej så nu ska ja ta mej nå fika å sen lägga mej i sängen å ta en liten tupplur =)

there goes the fear

fick en bra klass, bra mentorer, allt är bra förutom att ja måste gå runt med trasiga gamla äckliga skor eftersom ja ha fett mkt skavsår så ja kan inte ha mina nya..


i'm one of your secrets

tänkte natt städa lite för ett tag sen eftersom ja inte är de minsta trött men när ja hade damsugat i typ 3 sekunder la plötsligt damsugarn av, ja trodde typ att kabeln hade farit ut men ne, när ja kollar bak ser ja gnistor komma från kabeln. great! ja lyckades då få ut kabeln ur utaget men ja tror inte ja ska använda damugarn nå mer eftersom kabeln typ lossnat från den där svarta grejen som man stoppar in i väggen, dålig förklarning men skitsamma ;p borde kanske försöka sova nu.. var dock inte så smart att sova till halv fyra idag men de är ju svårt att låta bli.

godnatt!

last day of summer

hade en riktigt rolig kväll igår! vi var först hos elina å de blev kanske lite väl mkt folk.. menmen  sen for vi till viktor men de var väl inte så jätte ösigt så vi for å mötte cissi å wilma å efter det blev de nattkäk på sunes. for hem, somnade på soffan å efter ett tag kom krille, jens å ante =)

ikv ha ja bara slappat hos elina å nu ska ja diska, he hårinpacking i håret osv.. skola imorn å ja vill bara dö typ, lr nä ja längtar faktiskt lite men ja ha sån fet ångest över att sommarn redan är slut.. men ja har då iaf haft en underbar sommar så ja är ändå nöjd!

A perfect chapter

har just varit duktig å städat hela huset, eftersom ja varit själv typ hela veckan har de blivit lite ostädat.. men nu är de iaf rent å fint och just nu sitter jag med en härlig håringpackning i håret =) ikv har ja sett film med  imaan, jossan, emma, agnes, sebbe och jesper och lite senare kom även carro. först såg vi världens sämsta film.. frozen kiss. de skulle vara en thriller men vi satt då bara å skratta åt den -riktig b-film! å sen såg vi she's the man. nu ska ja packa de sista å sen sova. drar till pite imorgon med elina å emelie. som tur är ska mamma skjutsa oss eftersom vi har så mkt packning, iaf jag ;p

såntdära ångest inlägg ni vet

har vart med agnes å elina ikv och myst =) ska snart gå och lägga mej ska bara packa lite eftersom ja far till mamma imorgon och sen på lördag drar jag till pite. imorgon bli det alltså min sista dag som arvidsjaur bo å på måndag börjar skolan, de känns så himla konstigt.. ja ska inte längre bo hemma hos mamma och pappa, ja ska inte längre gå på fridhem å de kmr kännas så himla konstig att gå till skolan på måndag, en helt ny stad å ja kmr inte längre gå med min underbara klass. usch va ångest ja fick nu.. bäst att ja slutar tänka negativt nu annars kmr detta bli värsta depp inlägget.. de ska självklart  bli kul att flytta annars hade jag inte valt att göra det. har längtat sen augusti förra året då jag bestämde mej för att flytta med då var de så långt fram i framtiden att ja aldrig trodde de skulle hända typ. men tiden har gått så sjukt snabbt å nu sitter ja här två dagar innan ja verkligen flyttar, de känns så sjukt. men de blir nog bra, har ju elina, minna å syrran där borta så ja är ju då int ensam iaf å ja kmr ju hem på helgerna så de blir nog bra =) kmr dock träffa mina föräldrar väldigt lite eftersom ja ska hinna träffa dom båda under helgerna, blir typ en natt hos dom vardera.. å gud va jag kmr sakna att komma hem från skolan, lägga mej på soffan, ta en powernap sedan väckas å ha maten serverad på bordet.. aja dags att packa sen sova, godnatt =)

grillkväll








kallt eller?

kul att de är 2.4 grader ute. typ vinter...


taste of gold

idag blev de först lite solning å sen for ja ut på samhället med vera och imaan =) hittade ett par skor.. vinter skor, suck. kändes hemskt att köpa vinter skor redan men ja kunde inte låta bli. sen ikv for jag, amanda och elina å köpte glass/milkshake på frasses och efter de for vi hem till mej å såg film =)
vi såg brothers som är en nyinspelad version av en dansk film med samma namn. sjukt jävla bra! såg den danska versionen för några år sen å ja måste säga att den är en aning bättre men den amerikanska var awesome den åxå! 

  


dynamite

upptäckte just att ja måste sova utan kudde inatt.. great! min ena kudde ligger troligtvis ute på altan eftersom ja hade den idag när ja solade och min andra kudde ligger här på golvet, vägrar dock röra i den eftersom den varit med om något väldigt väldigt äckligt.. stackars kudde.. kan inte ens berätta vad den varit med om, de är för hemskt!
men nog jiddrat om detta. ikv har vi haft grill/tjej kväll hos mej. himla trevligt =) god mat, mkt skratt och underbara flickor, kan de bli bättre? =) hade ja vetat vars min kabel till kameran var så skulle jag nog bjudit på några bilder men de kanske kmr senare om ja hittar kabeln nån gång..

all this time where did it go?

glömde bort att ja tagit mitt täcke här hemma hos pappa till pite så inatt sov ja bara med ett lakan.. dumt gjort! höll på att frysa ihjäl imorse! men nu har ja då tagit fram ett täcke ur förådet så inatt ska ja inte frysa! å på tal om att frysa, igår kväll när ja for från mamma till pappa var de 4 grader ute!! de är väl nästan lite för kallt? de är ju faktiskt augusti än..

anyway, har bara vart hemma idag, solat, städat å sett på tv =) ska sova nu så ja int sover bort hela dan imorrn, god nattinatt

My heart is full and my door's always open, You can come anytime you want

har vart hos imaan ikv och myst med några flickor, sen kom även sten, hugo, krille, amanda å agnes =)

måste bara berätta vad ja agnes å amanda såg när vi gick hem ikv. bland de vidrigaste ja sett.
vi kmr och går efter en gata då vi hör någon skrika ååååh! ååååh! och när vi gått en bit till ser vi ett äldre par köra doggystyle på bron.. när dom såg oss blev dom aldeles tysta å gubben drog igen morgonrocken haha! men asså hur smart är de att ha sex på bron halv 1 på kvällen? speciellt när man bor precis vid en gata, dom kunde väl iaf ha gått på baksidan lr nå..

perfect gentleman

riktigt fint väder idag! har legat ute å stekt hela dagen. sen ikv har jag vart med några pojkar å flickor, vi har suttit ute å myst med popcorn mm. riktigt trevligt =) nu ska ja ta mej nå fika å sedan sova, godnatt =)

the future comes fast

är nu i min lilla lägenhet  i pite. förr ikv fick ja besök av stina, per och herman å sen följde jag med hem till dom och såg film, vi såg dolt hot som var riktigt dålig.. har även hunnit handla, städa å diska ;) ska strax gå och lägga mej. pappa kmr och hämtar mej imorgon så då far vi hem till arvids =)


onsdag

hejhej! ikv har ja  vart med imaan, linn, mickis mfl.. vi satt mest ute på mickis baksida å hade de trevligt =) före ja for dit var ja me amanda å bea på frasses å stekte i go vädret med en milkshake. ska snart sova eftersom ja ska upp sju imorrn.. ska nämligen till pite med nå grejer, detta blir 4e gången på en vecka som ja far dit men de är så mkt som ska fixas. är iaf där till på torsdag å jag kmr säkert att en jätte rolig kväll imorrn.. har varken internet lr nå kanaler på tven, lr de funkade då inte sist så ja kmr säkert inte få igång de nu heller..

torsdag

hejhej! herregud alltså mitt liv är väldigt jobbigt just nu, har så mkt att göra men så lite tid! har städat å packat hela dagen, svetten har runnit å snart ska ja äntligen få ta mej en svalkande dusch. sen har ja ca 100 ärenden som ska göras och när ja är klar me de ska ja till agnes å se SATC =)

imorn blir de att fara till pite (med ett flyttlass förhoppningsvis) vårat släp har dock gått sönder så vi får se om vi lyckas få tag på nå annat. sen på lördan ska syrran hjälpa mej att fixa i läggan och på kvällen blir de LK. sover hos sten till på söndag å då blir de antingen att fara till pite lr arvids de får vi se =) bra då vet ni adjöö!

GT1an söker nytt hem..

asså ni har väl inte missat att den legendariska GT1an ligger ute på blocket?!!

fattar dock inte varför ingen ringt..? de är ju fan inte ofta den ligger på blocket! ta chansen nu! :D säljer den till special pris åxå eftersom ja är i desperat behov av pengar.. måste ha en till dator så fort som möjligt. men iaf, tkr att nån borde köpa den nu!!!!!!!! kan även säga att den är i toppform! fick upp den i 55 km/h på en racksträcka förra veckan å de är fan rekord haha :D


Snurra min jord igen för allt vi drömde en gång.

hejhej!

har som ni kanske ser vart å flugit ikv, flög med CT'n för första gången å den va riktigt nice ;) har även vart å sprungit en sväng å sen har ja bara fetat mej framför tven. ska försöka sova nu så ja inte sover bort hela dagen imorrn, det råkade jag nämligen göra idag..

å btw, rasmus seebach är typ bra!




Det bästa jag vet

det blev ju riktigt fint väder ikv så jag och pappa for ut å flög ett tag =)


















PDOL

har haft så sjukt kul i helgen! jag, elina, amanda å agnes bodde i elinas lägga som är ovanför valdino. ganska nice att vi såg alla artister backstage ;) vi hälsade bla på the sounds och lazee. salem var dock en snobb å ignorerade oss..

helgen har iaf vart helt galen å ja har nog aldrig haft så kul förut! haha :D på torsdan måste jag dock ha trampat lite snett lr nå för när ja vaknade på fredag morgonen ville ja typ bara börja lipa men ja bet ihop :D har även ett par snygga blåmärken på låren som ja fått av att ha suttit i fönstret. har även sovit två nätter på en toa. men de var faktiskt ganska mysigt, hade ju några kuddar, ett lakan och en handuk så de gick fint;) ska ändå bli skönt att sova i en säng inatt..
 tack iaf för en kanon helg alla som var med! =)





































RSS 2.0