=)

hejhej, igår kom syrran å väckte mej för hon skulle tatta nå kläder av mej, så då vare int så mkt annat å göra än att stiga upp, men klockan var rätt så mkt så de var väl lika bra... =) pappa for till pite på morron så jag blev alltså själv, jag gjorde mej nå käk sen kom amanda å hämtade mej, vi for och hyrde en film, 02:37 pm jag har sett den förut men den är värd att ses igen =) agnes var åxå med å såg film (: sen for jag och amanda till viktor. amanda sovde hos mej så de blev gode sent x) idag har jag bara vart hemma,  har vart goooode trött typ hela dan men frammåt kvällen blev jag lite piggare så då städade jag båda mina rum+ toan, de behövdes verkligen! men nu är de rent och snyggt överallt, hoppas bara jag kan hålla de så ett tag iaf ;p

imorrn ska jag, amanda och agnes till lule så de är väl bäst jag går och lägger mej snart så jag orkar upp imorgonbitti ;p

god natt ^^

titanic kvälll ^^

hejhej, inatt sovde jag och amanda hos min mamma. det blev en rätt så sen kväll, först såg vi film me brudarna och när dom hade farit for vi till viktor.

vi steg upp ca halv 3, sen for jag till pappa och åt middag och sen tillbak till mamma igen, de blir att vara ganska mkt där eftersom hon är i sthlm ;)  sen kom agnes och amanda, vi for en sväng på ica och köpte massa chips å sånt och när vi kom hem igen så komme minna =) vi såg titanic som jag inte hade sett på hur länge som helst, fy fan va bra den är, de måste ju va världens bästa film! alla vi fyra satt å stor lipa i slutet å jag kan säga att de va gode länge sen jag lipade så mkt. sminket rann på alla fyra å amanda såg ut som.. jag vet int vad.. typ emo jävel? ;p men när tårarna hade slutat rinna så började vi typ skratta ist, kanske för de kändes lite töntigt att sitta å stor lipa till en film? lr så kanske de va för att amanda såg rätt så rolig ut, jag vet int men de spelar int så stor roll heller för nu ska jag ta å sova hihi ;p natti natti =)

Near, far, wherever you are,
I believe that the heart does go on.
Once more you open the door,
And you're here in my heart and
my heart will go on and on.

julafton ;D

hejhej, idag vare då den där dan alla har gått och väntat på, julafton. jag steg upp kring 12 sen for jag och  mamma å hälsade på mormor och därefter for jag till pappa, kring 4 kom stina lotta & per så då for vi till min faster anna och där var även christer hennes man, min kusin hennes kille och viktor =) kändes som att vi va mkt mindre folk än vi brukar för min andra kusin, hennes kille å deras barn firade jul i deras stuga i pite i år. men iaf, vi käkade å hade de trevligt och öppnade julklappar jag fick: två par högtalare till datorn, ett som jag ska ha hos pappa å ett hos mamma, headset, pengar, presentkort, hårspray, halsband, sminkbortagnings medel, och två helt underbara tvålar från lush som jag fick av eva britta så nu luktar hela badrummet helt underbart ;D 

imorrn far pappa till eva britta i pite så då blir jag heeelt själv eftersom mamma far till sthlm, fett najs!                                       

här är några bilder sen kvällen ;p

granen ;)


elin & viktor =)


far & son ;D







"...don't say that i'm the one, i'm just a little part of your frozen heart.."

grattis morsan! ;)

hejhej, idag sovde jag förjävla länge, men de va skönt fast de kändes lite konstigt när de redan hade blivit mörkt när man steg upp. kring 6 kom lotta & marcus å käkade middag åsså fira vi mamma lite. men de bliv inge film eftersom vi inte hade nånstans att se så de blir nån annan dag. =) så ist for ja å amanda till viktor.

men nu ska jag sova så jag orkar upp tidigt imorrn, ska först å hälsa på mormor och sen till pappa och sen blire att va hos min faster på kvällen =) god jul och god natt ;p

"choose"

dan före dan före doppare dan ;)

go kväll :))

idag steg jag upp rätt så tidigt för att fara ut me amanda å hennes lillasyster. vi for bla å hämta biljetterna till konserten åsså träffa vi elina å agnes som åxå va ute =)

imorrn fyller mamma år å det betyder att de bara är en dag kvar till julafton!  men ska jag va ärlig så längtar jag mer till nyår, då blir de att va hos jag eftersom jag är ensam ;D så himla roligt de kmr bli !

ikv har jag bara vart hemma som vanligt^^ haha amanda skickade massa gamla låtar på msn,

http://www.youtube.com/watch?v=-pOLfb5D7eA

kmr ni ihåg den här tex? så jäävla bra haha, har typ inte hört den på typ minst 8 år, fatta va man nötte den när man var liten, herregud, hon skicka även massa markoolio, bubbles och e.m.m.a mm...så himla roligt å så himla många minnen, jag kan ju säga att många av låtarna kommer pumpas på nyår! ;D

imorrn ska vi gö en rolig sak haha, amanda fick två jätte dåliga jul "skräckisar" av sin farsa förra julen dom är så dåliga så dom blir roliga, och eftersom vi såg dom förra julen så måste vi ju såklart se dom i år åxå^^ frågan är bara vart vi ska se dom? de blir ju inte bara jag å amanda som ska se så de ordnar sej nog ;p men nu ska jag gå och lägga mej så jag orkar fira morsan imorrn ;p

god natt =)

we are the best!

hej hej !

idag hade vi match mot dundret å vi vann! ;D vi är fan kung! resten av dagen har jag typ bara sovit å sett på tv =) imorrn ska jag å amanda å hennes syskon fara å hämta biljetter till konsterten me kevin, alice å robin b som är den 30 december ;p åsså skulle dom köpa nå julklappar åxå tror jag =)

nu är det bara tre dagar kvar till jul ;D jag har typ bara önskat mej högtalare till datorn och pengar, och jag behöver verkligen pengar.. är skyldig syrrorna massa för alla julklappar och när jag har betalat de så kmr jag typ va pank ;p så jag måste ha pengar!! ;D men nu ska jag sova, go natt =)


torsdag

hejhej =)

ikv har jag vart på fest hos tommie me amanda  =) roligt roligt.
idag hade vi ju volleyboll på förmiddan å vi typ sög men vi vann iaf två matcher men de räckte inte.. sen va vi lediga i typ två å en halv timma så då for jag hem =) vi började om kl 1 å då skulle vi typ bara julpyssla typ så de har vart en väldigt soft dag och de blir de även imorrn, vi börjar kl 9 å då ska vi bara se film, sen får vi betygen å sen får vi jullov ;D underbart!

...what can I do
Thousand miles away, from you


onsdag

hallååå =)
 ikv har jag vart hos stoffe me amanda, for hem vid nio å såg "pregnant man" de va typ nån dokumentär om en man som va gravid, sick! men han hade ju vart en tjej förut så de va kanske int så konstigt ändå men ändå lite äckligt på nå sätt ;p

imorrn på skolan ska vi typ spela volleyboll på morron å jag har fan ingen aning vart fan jag ska va! ;s så vi får väl se hur de går å efter de ska vi typ ha nå andra aktiviteter å då vet jag int heller vars jag ska va så jag måste lixom försöka ta reda på de på nå sätt ;p aja nu ska jag sova , go natt =)

juldans ;)

hej hej =) åh idag har jag vart trött som fan, blev ju rätt sent igår.. men de är då bra att detta var sista dagen med lektioner, resten av veckan ska vi typ bara se film å ha nå andra aktiviteter =) vi gjorde en låt på musiken idag. pudding, gröt å pitepallt hette den ;) grymt bra!... not ;D

igår vare ju juldans =) först for vi å fixade oss hos emelies daddy, så sjukt fint hus dom hade köpt! ;o sen kom mamma å hämtade oss och skjussade oss till medan där juldansen var. Amanda blev kvällens drottning ;D kring halv 12 for vi till Viktor ett tag och sen tillbaka till juldansen. jag kom hem kring ett efter en mkt rolig kväll å då blev de sängen dirr!

bruuuuudar! <3
       
    
   party kungen sten och alex



      

amanda får pris ;)


axel rappar ;)
   

lördaag

haha, ja vad ska man säga om denna dag? den har både vari rolig å jäävult tråkig och jobbig, jag var ju som sagt och shoppade me elina i skeå, hittade en topp att ha på juldansen, massa smink, två örhängen och en blank kort jacka lr va man då ska säga ;p när vi hade shoppat klart gick vi till busstation men de kom ingen buss..vi hade tydligen kollat fel tid (lr jag hade gjort de) men de va fan int mitt fel! de va fitt internet som dampade! :D iaf vi hade förbannat tur att agnes åxå var i skeå så vi åkte me hon hem men dom skulle fara å hälsa på nån  före så medans for jag å elina på dallas å käkade, både jag och elina var as trötta å jag hade ont i huve å typ överallt ;p sen for vi iaf till Anton åsså fick vi skjuss därifrån. jag hade int tänkt va me nån ikv för jag va så jävla trött men så blev de ju inte.. vid halv tio kom Kalle, Amanda, Agnes och Marcus till mej ;p kul kul =) men nu ska jag snart sova för nu är jag förbannat trött!

stolt arvidsjaur bo!

kevin! kevin! kevin! fan vilken kväll! nu är han idol 2008 å jag höll jävlat på att börja lipa, å de va jag nog inte ensam om. haha, å elina som fick vara me på tv och jag är väldigt glad att jag slapp ;D men de var helt klart rätt som vann , och  även fast jag var rätt så säker på att han skulle vinna höll jag på att skaka sönder av nervositet när dom skulle säga vem som vann ;p men nu ska jag snart gå och lägg mej eftersom jag ska upp tidigt tidigt imorrn, kl 08.05 bär det av till skellefteå me elina, roligt roligt.

natti natti ;)


sick sick, more sick...

fan fan fan... jag får så jävla sinne på den här förkyldningen som aldrig vill gå över, jag var ju nästan frisk förra helgen men då jävlar kommer de tillbaka på tisdagen. va hemma igår och idag men jag måste på skolan imorrn oavsett om jag fortfarande är sjuk för jag har så himla mkt att gö, jag skulle ha gjort ett prov i fysik i onsdags å ett i matte idag så jag måste gö dom så fort som möjligt eftersom betygen sätts nästa vecka. nog om tråkiga å jobbiga saker ;D imorrn äre idol final som förmodligen kmr att ses från stavgatan eftersom daddy är borta hela helgen, på lördag blire skeå me elina, shoppa är livet! :D måste hitta nå å ha på mej på juldansen som är på tisdag (tror jag) ;p så jag har en rolig helg att se fram emot bara den här förbannade förkyldningen kan försvinna, men nu ska jag sova, hoppas jag vaknar frisk imorrn men sån tur ska man väl int ha?

tråk måndag..

hejhej!
 åsså var de måndag igen då... usch fy å blä! alla måndagar är lik jävla tråkiga å långa.. de känns som dom aldrig ska ta slut. ja iaf, denna tråkiga dag började med teori.. hur man vallar skidor å sån skit ( känndes ju jävligt nödvändigt att veta) och efter det så hade vi matte prov och de känndes som att de gick åt helvete.. så de förvånar mej inte om jag får omprov, men de är ju mitt eget fel, de är ju jag som inte väljer att plugga nog mkt, men detta prov var dock jävligt svårt, svårare än va de brukar vara, så jag får väll skylla lite på de ;p men de som känns bra är iaf att man har lämnat in alla uppsatser å sånt så nu är de typ bara nå små uppgifter fram till jul. ikv har jag bara vart hemma, sov typ hela kvällen lr iaf till halv nio x) då förflyttade jag  mej från sängen till soffan.. inte så mkt bättre kanske men men.. ;p nu ska jag ta å sova, klockan är aldeles för mkt.. go natt =)

=)

hejhej =)

igår var jag då me timmy när jag kom hem vid två tiden satte jag mej vid datorn och sen sovde jag länge länge, jag steg upp vid två och har typ bara slöat hela dagen ;p är själv tills imorrn så vi får väl se hur de går att stiga upp imorgonbitti men de ska nog gå bra.. lr de måste gå bra ! har matte prov imorrn, inte kul. har int pluggat så mkt som jag kanske borde så vi får väl se hur de går.. men jag kan iaf glädja mej med att jag haft en bra helg och är rätt så utvilad =) men nu ska jag snart gå å lägga mej, men jag lär ju int somna än eftersom jag sovde så länge så jag är int ett dugg trött men de kmr väl när man väl ligger i sängen ;p god natt !

KEVIN BOOOOOOOOOOOORG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hallå ! komme just hem har vart på flygplatsen och kollat på kevin ;D vi fick vänta i ca en och en halv timme innan planet landade. det var grymt mkt folk, hela ankomst hallen var full. men efter mkt väntan fick vi äntligen gå ut men då skulle dom gå igenom inspelningen, hur vi skulle göra å så.. de va ju några från tv4 där å skulle filma allt så de blev en massa omtagningar å skit ;p och när dom hade filmat allt så skulle alla in igen för då skulle kevin sjunga, så himla bra han är åsså är han jämt så glad! =) sist man såg den här killen tyckte man inte de va nå spec men nu kändes de som om de int va samma person, nu är han känd över hela sverige och föroppningsvis å mest troligt idol 2008.

men nu ska jag snart ta å käka tacos, eftersom jag int har hunnit äta nå idag så är jag grymt hungrig å då passar tacos perfekt! :D sen måste jag ta å städa mitt rum som ser förjävligt ut och sen ska jag nog va me Timmy =)

här kommer lite bilder från idag :


 kevins plan ;)


kevin


här fick producenten alla barn att springa och krama kevin ( för att få en bra bild) ;p


lite folk


kevin får blommor av Jerry ;)




på skolan ;p

jag sitter nu på skolan och har so men eftersom att jag är klar med allt så sitter jag vid datorn och gör typ... ingenting ;D ikv blire att va me tjejorna och hejja fram kevin till en final plats i idol :D men jag är rätt så säker att kan kmr gå till final för han är fan bäst ! är fortfarande förkyld så jag va int med på träningen i går heller men jag va där å tittade iaf ;p nej nu ska jag ta å gö nå vettigare , pusshejs =)

onsdag

hallå =)
 jag var hemma i måndags eftersom jag fortfarande hade feber men nu är febern borta men förkyldningen är tyvärr kvar ;s håller typ på att hosta upp lungorna känns de som men men snart kmr pappa me hostmedicin så hoppas de hjälper lite iaf =) har träning idag men ska inte vara med. ska bara dit och kolla tror jag

idag komme agens hem, hon har vart borta en vecka i småland  så nu längtar man tills man får träffa henne;D ja mkt mer än så har jag int att berätta idag ;p så hejdå =)

RSS 2.0