What's the boy word for slut?

är som vanligt väldigt dålig på att uppdatera under helgen så här kommer en liten sammanfattning

fredan var ja och sålde puckar på hockeyn med imaan och sen var ja bara hemma och myste=)

lördan blev de lite fest med vera och emma, ganska oplanerat men de blev då en riktigt rolig kväll=) vi var först hos emma och då var även imaan, linn och maja där:) sen när dom drog for vi först till marcus där vi badade badtunna och sen for vi till pär:)

steg upp hyfsat tidigt idag så ja skulle hinna hälsa på mormor:) for med bussen klockan sex å nu sitter ja här i läggan å fetar:) inte helt ovanligt kanske. 


Nothing is worth anything

hade jävligt svårt att ta mig upp ur sängen imorse, tur att johanna va här å tjatade på mej att ja skulle stiga upp annars hade ja garanterat stängt av väckarklockan och somnat om. dagen var då lång och jobbig som den brukar vara på torsdagar!

ikv ha ja sett film, solat och tvättat:) och nu ska ja packa!
har förresten snackat med pappa ikv och ja kmr nog inte behöva betala 10 000 men ett par tusen lär de nog bli ändå men de känns då lite bättre iaf:)




the illusion of

blev som sagt en sväng på stan med johanna och amanda. blev ett par tröjor som ni kan se! fick även vara med om ett brandlarm i gallerian. kuligt

var nyss ut en sväng med johanna och när vi kom in igen hade elina och vickan gömt sig i min lägenhet å skrämmer skiten ur oss! jävla ungar....haha! 

nu ska vi snart gå och lägga oss, är sjukt tröött. god nattinatt!






14.40

godagens! nu är jag äntligen hemma efter en dag i skolan, skönt. johanna och amanda sitter och pluggar och jag gör typ ingenting.. kul. snart ska vi iaf ut på stan och ikv ska jag å johanna träna lite :)

hej där!

ååh ja vet inte vad ja ska skriva!
tanken på att ja i värsta fall måste betala ca 10 000kr kväver mej!!

har iaf vart hemma idag också, måste dock på skolan imorrn kan inte hålla på såhär!
nu ska ja sluta deppa och sätta igång att städa för imorrn ska nämligen johanna sova här!:)


ska man skratta eller gråta?

och den festen kommer kosta mej ett antal 1000 kronor, tur att de var en sjukt rolig kväll iaf. vill dock bara sjunka genom jorden nu. har aldrig haft såhär dåligt samvete och såhär mkt ångest förut. tur att ja ha världens bästa pappa iaf!

tummen ner

är inte på topp idag. har dels väldigt ont i huvet så jag stannade hemma idag, tog mej inte upp ur sängen fören vid 2 och sen dess ha ja bara legat å sett på film. har även väldigt mkt ångest lr va man
ska säga..

lördan var iaf väldigt rolig men ja lär nog få leva på vatten och bröd ett tag framöver...




___________________________


Bullets

de måste seriöst spöka här lr nåt.. en tröja som har vart borta hur länge som helst hittade jag just i min garderob. dessutom så låg den under en tröja som ja hade förra veckan.... jävligt konstigt. antingen ser ja väldigt väldigt dåligt är så är de spöket laban som är här och jävlas med mej....


de blev iaf en sväng på stan idag med johanna, amanda och minna=) köpte lösnaglar och en till mascara.
sen blev de käk på sunes och kring sex gick jag till syrran eftersom ja skulle vara barnvakt till världens sötaste kille! nu ska jag packa och städa lite. ciao=)


snabbt, stabilt och jätte jätte bra

godmorgon! har grymt mkt att göra idag. har skola till typ 4 sen ska ja på stan och göra nå ärenden, skulle gärna vilja hinna träna men vi får se. ska vara barnvakt typ halv 8 och sen ska ja packa:)
 ha en bra dag lr nåt! bye:)



say yeah yeah yeah

hej där! blev en sväng på stan med agnes som var här i pite idag:)
fyndade som fan! köpte en parfym från mexx, bodylotion från replay och nå deospray från christina aguilera. allt för 90 spänn, galet billigt! köpte även ett par nagellack, mascara och en ring som ni kan se på bilden. hehe

blev även lite solning ikv, himla skönt! nu ska ja duscha å sen blir de nog sovelisova. goodnight




Why is everybody so serious, Acting so damn mysterious

hade tänkt sova hela kvällen men då kom ja på att ja ha massor att göra, fan!
ska även försöka hinna med en sväng till solariet också, shit va jobbigt! jaja bäst att ja sätter i gång.


Some people like white trash, others don't

blev ingen sovmorgon idag som jag brukar ha på tisdagar, klockan 11 for ja nämligen ner till nolia för att lyssna på en föreläsning med blondinbella, inte dåligt assoo!!;)
efter de blev de även lunch på thai garden med några brudar. friterat måste ju va de godaste som finns! nästan.




och btw! nu är johanna äntligen frisk och imorrn ska hon sova hos mig! :D har vart tvungen att sova själv i över två veckor.. DE ÄR INTE KUL!


Dagens shopping








de ser typ ut som att man inte ha nå liv när man sitter å tar kort på sina kläder men ja, jag har nog inte så mkt till liv:)



har däremot en ganska awesome spellista, lizzna!

ganska awesome 



Baby when the lights go out

dagen började med utvecklingssamtal, gick gode bra eftersom ja är så duktig!

efter skolan tog ja och elina bussen till stan för att shoppa lite, sweet

nu ska ja ut i kylan för att handla lite mjölk å mat! sen blir de tvättning och städning å när ja är klar me de ska ja ha alla hjärtansdag mys med en chipspåse, romantiskt!


___________________________

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

orka.


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

att ja ska dö i hosta inatt

hot and dangerous

har haft en riktigt rolig helg! fick typ två födelsedagar också, inte helt fel. nu är ja tillbaka i pite. sitter i min fina soffa och fetar. härligt! har dock varit ganska hurtig ikv, ja och elina for nämligen en sväng till gymmet, ja menar hur ofta orkar man träna en söndag? typ aldrig!

nu ska ja iaf ut en sväng i kylan å sen ska ja se en awesome film, adjöken sa fröken!


PROSIT

 sovde bara två timmar inatt och sen vaknar ja upp med en inte så härligt förkyldning. kul! var på skolan till typ halv tre sen orkade ja inge mer, for hem å såg en film och sen for ja och käkade med elina och anna. nu ska ja packa lite å sen sova är så helvetes trött! godnatt


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

jag har nog många dåliga vanor men detta är nog den konstigaste

jag dricker sjuka mängder med mjölk och när ett mjölk paket är slut så ställer ja alltid tillbaka det i kylen, vet egentligen inte varför.. har gjort de så länge jag kan minnas och min mamma stör sig väldigt mkt på de men ja kan typ inte sluta, de har typ blivit en tvångstanke. å nu när ja bor själv har de typ blivit extremt.. de kan ju dock inte vara så svårt att slänga mjölkpaketet? men ja tydligen.. tömmer dock kylskåpet lite då och då när de blir för fullt

pocketful of sunshine

blev ingen skolan för mej idag. hade bara två lektioner och ja råkade försova mej typ en timma så de var ingen idé att fara. somnade iaf om och sov till fyra, käkade frukost och sen for jag och elina till gymmet, hurtigt!

why do i say no when i so terribly want to say yes

började tio över ett idag vilket var väldigt skönt. när ja kom hem tog ja mej en pn på några timmar hehe och sen kom ante och markus förbi en sväng=) nu ska jag se en film, käka lite popcorn och sen sova, ciao

såg föressten mean girls 2 igår! inte jätte bra men ändå inte dålig, ettan är ju klart bäst:D


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

inte mkt alls, självklart skulle ja bli sjukt glad men ja skulle nog sätta in dom på banken tills nån dag då dom verkligen behövs

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

fortsätter med den här listan nu, hade liksom glömt den...

typ av killar ja faller för? svårt att sätta en "kategori" men ja tycker de är jävligt snyggt att va lång, men de finns ju även fula killar som är långa...

Dumb Blonde

har inte orkat blogga nå i helgen men i fredags var iaf jag, imaan och vera å käkade på caps och sen blev det lite festligheter=) igår lyckades ja faktiskt stiga upp klockan 1! brukar alltid sova till typ fyra i vanliga fall. största delen av kvällen spenderades hos pontus och sofia och sen for vi till richard:)




NYTT





har äntligen fått mej en ear cuff! tack snälla agnes för att du köpte en till mej:D

bara så jävla less

så himla skönt med fredag imorrn! detta har inte vart nån rolig vecka precis, bara skola å sen soffläge. deprimerande? ja
har även vart på dåligt humör, kul ? nej. ska bli sjukt skönt att komma hem till mamma imorrn, blir så jävla less på att bo själv ibland.. de va bättre förr som man brukar säga. ska slå på en film nu och sen försöka sova, godnatt

Godnatt

är så sjukt trött, orkar inte hålla mej vaken, måste sova nu!
har förresten matte prov imorrn och ja ha matteboken hos elina så ja kan inte plugga, kmr gå kanon bra känner ja=) fick dock tillbaka småföretagande provet idag som tydligen gick väldigt bra, skönt:)


Shine a light

kan börja med att säga att ja har fått tillbaka min mobil. nån fin själ hade hittat den och lämnat in den på skolan!:D tur!

sitter nu i min smuliga soffa och fetar.. johanna är sjuk så ja måste bo här själv typ hela veckan. inte kul alls!!
har iaf sett en grymt bra film ikv, over her dead body:) å nu ska hanna sova, god natt


!!!!!!!!!!!!!!!!

hatar mej själv så jävla mkt just nu att ja typ vill kliva ut ur min kropp och sparka mej själv, hårt! jätte hårt!

dumma jävla jag har tappat bort min mobil!!! ja är så sur på mej själv att om ja skulle kolla på mej själv i en spegel nu skulle ja nog slå sönder den. ja är så sur att ja inte kan sova! ni fattar inte hur sur ja är!! FÖRBANNADEJÄVLAHELVETESFAAAN!

helgen

på fredan fyllde anna år så då var vi hos henne och typ myste=) och på lördan for vi ett gäng till gullön. riktigt kul var de!=)










My world has twice as many stars in the sky

har vart jävligt off dom senaste dagarna men nu är ja tillbaka! har haft lite fullt upp bara;)

råkade försova mej en aning imorse hehe. inte bra men väldigt skönt=)

efter skolan gick jag en sväng på stan med elina, köpte en ring från bikbok och nu är jag jävligt fattig.. tur att ja fyller år snart annars hade jag nog gått i personlig konkurs lr nåt:D

ikv ha ja bara vart hemma och sett gamla svenska ungdoms filmer, jävlat de bästa! ska se en till nu. tror de blir hata göteborg som ja faktiskt aldrig sett.

har även FET sovmorgon imorrn till klockan 2. sweet;)



RSS 2.0