pdol!!!!

drar till pite nu ;) bye

Get outta my way

var på trästocks igår med några fina brudar och man kan väl säga såhär: vi kom, vi frös, vi for! fast lite roligt var de ju ändå men de borde döpas om till emofestivalen =) vi var även hos jossan ett tag innan vi gick till området och innan vi drog hemmåt köpte vi lite nattkäk på max =)

ikv har jag och marcus vart barnvakt till herman å de gick då bra =) har även vart ute å sprungit en sväng för ett tag sen, känner mej riktigt hurtig ;) ska smälla på en film nu å sen försöka sova, adjö!


every ending is just a new beginning

har vart lite "off" i ett par dagar men nu är jag tillbaka! =) har mest vart hemma och sovit, fetat och gullat med herman =) syrran jobbar nämligen här i arvids i ett par dagar så då tar ja å mamma hand om herman på dagarna =) har även beställt 5 par skor idag som ja hoppas kmr passa! =) åsså har jag sett en av mina favvo filmer  -uptown girls, har du inte sett den måste du göra det! den är awesome :D tkr ja iaf... nä nu är de sovtime! god natt.


Love the way you lie

idag fyllde mathilda hela 18 år så vi var ut å käkade på affro :D mkt gott! sen for vi till stalo och fixade lite inför imorrn då de blir partyy! är oerhört taggad! =) bäst man går å lägger sig nu så man är pigg å glad imorn, gonatt =)


Tonight I have to leave it

hejhej då var man hemma igen! har vart med elina i pite i tre dagar. det har vart skönt! vi har shoppat, vart en sväng till havsbadet, hälsat på elin och bara tagit de lungt =) å ja längtar bara ännu mer tills ja får min lägenhet!! bara två veckor kvar nu :D

ikv har jag bara vart hemma och fetat mej, har inte vart på världens bästa humör. har haft ont i huvet, vart trött osv.. har iaf städat mitt äckliga rum som nu är lite mindre äckligt men fortfarande äckligt =) sen blev ja helt plötsligt pigg så ja for ut å sprang en sväng, himla skönt förutom att ja glömde ta medicin innan så ja höll typ på att dö efter 1 min =)

confused

hejhej! idag har jag äntligen fått sova ut! det blev ju inte så mkt sömn medans vi var i wien så de behövdes.
resten av dan har ja solat, städat å bara tagit de lungt. kring 8 tog ja mitt pick å pack och for till pappa. har bara vart hemma hela kvällen och fetat mej med ostkrokar å chips ;) å ja måste säga att de känns bra att vara hemma ändå, har saknat mjölk! :D så ikv har ja druckigt ca en liter, like it! de har dock hunnit hända endel medans ja vart borta, vet inte om jag ska tolka det som positivt lr negativt än, det får nog framtiden avgöra.. nu ska ja iaf gå och hänga upp tvätten å sen sova

jag och elina far föressten till pite imorrn =) vi stannar till på torsdag å vi ska försöka hinna med lite shopping och kanske ett dopp på havsbadet =)

WIEN

det var så otroligt roligt i wien, dock jävligt varmt! vi bodde i en stads del som heter mödlig. jätte fint område. vi bodde på ett vandrarhem, det var väl inte så jätte fint precis men de dög! 
 på fredagen började cupen och de gick bättre än förväntat. vi vann över tyskland och kom då till semifinal där vi förlorade mot usa, men de var jämt och vi spelade så sjukt bra! känns tråkigt med tanke på att det var den sista matchen vi spelade tsm..

för killarna gick det ännu bättre, dom vann hela skiten! men de var väl inte så jätte oväntat ;)

måste även berätta om jag och amandas äventyr. varje dag när vi har varit ute själv har vi gått fel, det var nämligen ganska långt in till mödlings centrum och 100 tals med små gator men i lördags blev de väldigt väldigt fel.. vi tog fel väg men fortsatte gå ändå, tillslut tog vägen slut och helt plötsligt befann vi oss på ett industri område, vi fortsatte att gå och kom till värsta rikemans gatan där vi såg en gubbe som vi bad om hjälp, på halv dålig engelska förklarade han vägen och efter mycket om och men hittade vi tillslut tillbaka, vi hade då gått runt halva stan och bena värkte som aldrig förr, dessutom var de ca 35 grader varmt..
Onsdag:








utanför wiens flygplats




första kvällen for vi till en restaurang inte så långt från där vi bodde, den sög! äckligaste pizzan ever


dött djur


Torsdag:

i detta hus åt vi frukost -äcklig frukost! maten i österrike är förjävlig. 




i väntan på pendeltåget som skulle ta oss in till wien där vi skulle besöka ett nöjesfält som heter prater






här är vi olagliga eftersom vi inte betalade någon tåg biljett höhö :D de gjorde vi dock aldrig.


fett söt!















min favvo! :D

jag har nog aldrig vart så rädd som när ja åkte denna karusell, fy i fan... man såg dock hela wien vilket var nice










i parken utanför prater, typ vaje bänk var upptagen av nån gubbe som fått i sej lite för mkt.. mitt på dan


finn ett fel haha!
rätt svar: tanten i burka, stenhårt!


efter någon timme på prater blev jag, kalle, marcus, amanda och agnes lite less så vi for in till  "wien mitte" =)






detta är glas piramiden i players town, här åt vi middag varje dag å värmen här inne går inte att beskriva..






på torsdags kvällen var jag och amanda dom enda som orkade fara ut men vi hade grymt kul ändå, detta var nog den roligaste kvällen faktiskt :D






Fredag:



kylen!




på fredan var de invigning, det var grymt mkt folk och grymt varmt!


vi träffade även ett simlag från sverige (:


killarna var populära.. haha





detta är bara några av alla tjejer som ville ta kort med dom, har väl ca 5 bilder till


svart/vit
kenya/sverige




grymmaste dansuppvisningen ja nånsin set!


kingsize menu= pinsamt


Lördag:

vi hade match på morgonen och efter den for vi och shoppade, jag hittade riktigt mkt faktiskt, bla ringar, linnen, en kjol, naglack, underkläder mm.. de var typ rea på allt! :D



på kvällen for jag och amanda ut medans dom andra var på disco, vi orkade inte fara eftersom discot var i glas piramiden där det var dö-varmt och dessutom är de jävligt jobbigt med alla spaniorer mm som ska äckla sig.. nä usch! ist for vi till en glass bar å lyxade oss. glassen var dyr men otroligt god!




haha agnes, minna och elina var ute så ja, amanda å malin bäddade deras sängar, visst blev de fint? =)




detta kors har vi haft mkt roligt med haha! man borde fan ha tagit med det som minne.. det har bland annat hunnit med att vara i duschen och några fler ställen.. kmr sakna korset, det blev nästan som en vän.. :( <3

på arlanda, sista bilden ja tog.. usch va hemskt! ja vill tillbaka! det har vart så otroligt roligt och ja vill tacka alla som gjorde denna resa möjlig. det är helt klart ett minne för livet!


1 dag kvar!!

 



 


Anything that's worth having Is sure enough worth fighting for

har haft en grymt rolig helg! :D punkt slut.

Rhythm of rain

tjatja. ikv blev det att vara med imaan, hanna. erik och eije. vi var ett tag på golfbanan å sen for vi och körde runt lite, slog sönder nå möbler, brände lite möbler osv. de var dock sista gången vi var med dom grabbarna eftersom dom flyttar hem imorrn :( tråkigt men sånt är livet.

var förresten och tränade idag haha! jag tror de kmr gå åt helvete i wien, iaf för min del. den lilla kondisen ja hade har helt försvunnit men i dont care!
de är då iaf bara en vecka kvar tills vi far till wien :D:D de kmr bli så grymt kul! 5 dagar med underbara vänner och jag ger fan i att vi kmr få spö. de är egentligen bara bra för då slipper vi spela så mkt;)

har just proppat i mej aldeles för mkt jordgubbar å glass så min mage mår inte så bra :( dumma feta jag som inte fattar att man inte kan äta hur mkt som helst.. jaja ska nog gå och lägga mej nu, nattinatii

RSS 2.0