AIR FORCE ONE!

fyfan nu är ja lycklig! har sökt denna film i ca sex år och idag råkade jag hitta den av en ren slump:D såg den första gången kvällen innan jag, mamma å syrran skulle till turkiet...å då var ja kanske 11 lr nå sånt så ja minns inte mkt av den, bara att ja tyckte att den va as bra:D har typ haft dom två bästa timmarna i mitt liv alldeles nyss.. lr ja nästan iaf:D
jag bra älskar filmer som handlar om terrorister på flygplan! har nog seriöst sett alla snart..

fan nu låter ja som en nörd, bästa ja slutar hejdå!


sugen




har laddat ner en fet flygfilm som ja ska se nu, mysmys! har även lyxat till det och köpt nå dyr muffins. den här kvällen kan nog inte bli så mkt bättre:)


det går bra nu

har bara legat hemma och sovit hela dagen, har typ feber.. johanna sovde även här men hon for hem kring 2:)

fick nyss veta att de är tjejkväll på stan ikv så då måste man ju självklart dit! kmr dock inte orka gå så länge, har ju dels grymt ont i skallen å sen har ja även sjukt mkt träningsverk i bena sen igår.. men vafan ja biter ihop för nu ska de shoppas:D





white shadow

har som inte så mkt att säga.. är på bra humör men samtidigt väldigt trött så snart blir de att hoppa i säng. skola idag som vanligt, sen blev de en sväng på stan och coop där jag stor handlade;) ikv ha jag bara sovit, städat lite och sett på tv. helt okej:)

hade föressten en väldigt rolig helg, har dock glömt sladdjäveln till kameran i arvids så bilder kmr sen:)


roza goes wild


I got my life in my hands and your love in my heart

är en aning stressad nu! bussen går kvart över tre å ja har inte packat än men de brukar gå ganska fort. hade världens svåraste prov i excel idag, ska göra om de nästa fredag för de va typ omöjligt eftersom ja bara vart med på en lektion när vi har hållt på med de.

ser iaf fram mot en grym helg i jauret, funderar dock på att bara vara hemma ikv å ta de lungt men vi får se, är  väldigt trött å man vill ju som va pigg imorrn;)

jaja nu ska ja packa i turbo fart, hej!

smile

skolan, gymmet, solariet, sova.

jokkmokk imorrn.

tack å hej leverpastej!



you make my heart beat fast and slow at the same time

började 12 idag, hade tre lektioner å sen blev de stan med elina. köpte två tröjor, örhängen, armband och en ring. skulle egntligen på gymmet med johanna men hon fet dissa mig:( buhu.

ikv ha ja tvättat som aldrig förr! å nu sitter ja å ser big brother. älskar gurkan å hatar roza och katerina! 

ja de va väl typ allt för idag, hejhejdå

***


.....................



har städat så svetten runnigt men helvete va läggan blänker nu!

har även bytt dammsugarpåse för första gången i mitt liv. speciell upplevelse!
har även funderat på en sak... om man suger upp te.x en spindel med damsugarn, dör den då lr fortsätter den leva i påsen ?


ska ta och sova nu så ja är pigg imorrn för då blir de, skola, stan och träning!:) godnatt


If you think I'm coming back don't hold your breath




har som vanligt haft en mkt rolig helg i jauret!=)

åkte med syrran och per till pite i eftermiddags och käkade även middag hos dom:)

resten av kvällen har ja bara sett film och städat lite.

boooring hejdå.

två bilder från stugan




...


jag har en ny idol!


Torsdag

har som sagt vart på skölds idag med bella och johanna. de var faktiskt ganska kul och dom som jobba där var super trevliga! vi fick även ett par dyra trosor för att vi hade vart där;) inte dåligt.
när vi var klara for vi å käkade på sunes å sen for ja och johanna hem å jag tog mig en power nap på 3.5 timmar. riktigt skönt! har även hunnit träna, sola och tvätta ikv å nu blir de film:)
















don't wait too long because then it will be too late

skola idag som vanligt, inget märkvärdigt. när jag kom hem skulle ja ta mej en liten power nap men nej de slutade med att ja sovde i fyra timmar.. inte bra.
imorgon ska ja vara på skölds tant affär med bella och johanna och fixa ett skylt fönster. kmr nog bli kul och de bästa av allt är att vi får ledigt hela dagen och missar där med mördar torsdan:D great! nu ska jag sova så jag är pigg och alert imorrn! ciao;)


_____________________

arabic ♥









Måndag

tjabba! då var första dagen avklarad, skönt! efter skolan blev det en sväng på stan med johanna. köpte en topp lr va man då ska kalla det.. och ett par glajjor;)
 nu håller ja på att slockna så vi ska nog gå och lägga oss snart, satsar på en 12 timmars natt eftersom vi inte börjar fören 13.10 imorrn. jabadabadoo!


Funkiller


då var man tillbaka i pite..  gud va lovet har gått fort! imorrn är de skola som gäller och ja är väldigt rädd att ja kmr försova mig eftersom ja fortfarande är väldigt pigg! men ja ska ställa alla mina tre väckarklockor och hoppas på att ja vaknar. 
nu ska ja fortsätta med det ja gjort hela kvällen, nämligen se på tv. ciao!


Be sure before you move on

igår blev det som sagt film med lite folk, vi såg inception. det måste seriöst vara världens krångligaste film, dock så hängde jag med ganska bra;)

tog även min sista dos av penicillin igår och jag är fortfarande helt jävla döv på höger öra.. inte kul alls

nu ska jag ta mig en lång och varm dusch å sen börja tagga inför kvällen;) ciao


fredag

hellu! har just vart och solat, nu ska ja ut en sväng med vovven och sen hoppa in i duschen. blir nog film ikv med lite folk. vi hörs! hej

pretty good

nu har hanna vart busig, har killikill i fossingarna men är samtidigt väldigt trött. . ska nog sova, jo godnatt!

har lite att göra.. okej?





nu är äntligen amanda klar så nu ska vi dra till min mor. det blir nog film lr nåt liknande med lite folk:)

(Y)


feeling hot hot hot


har bara vart hemma idag. har inte orkat duscha, inte orkat sminka mig, har inte ens vart utanför dörren. så jävla skönt att inte göra nånting. önskar att man kunde ha fler såna här dagar! 

har just sett ballar av stål, så sjukt bra det var! :D nästan bättre än förra säsongen t.o.m.
nu ska ja sova så ja orkar upp i hyfsad tid imorrn. god natt:)

here comes the night and the hardest part of all

de har vart en riktigt skön helg! fredan och lördan spenderades med imaan och linn, vi raggade lite och såg film:) i lördags var ja även till stugan och körde lite skoter, grillade korv och tog en härlig povernap i solen. inte illa!

idag har ja inte gjort mkt. for till imaan kring 11 och fram till dess hade ja bara sovit, sett på tv och suttit vid datorn.


u got it bad

det blev som sagt thai mat till middag, så sjuukt gott! ikv har vi pluggat eftersom vi har prov imorrn.. marcus, ante och jens var även förbi en sväng:) nu ska ja käka lite kräm och sen försöka sova, godnatt:)

idag är det synd om mig

har ju som sagt haft lite problem med örat.. trodde att de var ett vanligt lock, ni vet som man får när man flyger. men eftersom de aldrig släppte så gick jag till skolsyrran idag och då visade det sig att ja har en ordentlig infektion och en blödning på trummhinnan, inte så konstigt att ja inte hör nåt. jag var iaf tvungen att fara till cederkliniken där dom kollade lite mer å nu väntar 5 dagar med antibiotika och sedan 6 veckor med nå annat skit.. kul liv



var iaf och klippte mig idag. de blev då inte fint när frisören hade fixat det, får hoppas att de ser bättre ut när ja får fixa det själv men de känns då betydligt fräshare.

nu ska jag och johanna lyxa oss med lite thai mat någerst;)

&

  godagens!
idag har hanna hunnit med mycket. först skola till typ 12, sen käk på blå ängeln, sen en sväng på stan. fyndade mej en väska för 100 kr vilket gjorde mig på väldigt bra humör eftersom ja letat efter en väska väldigt länge! när vi va klar på stan for vi hem, jag tog mej en powernap å johanna nördade framför nån nördig serie...  när ja tillslut vaknade gjorde jag gormé mat till jag och johanna å sen var vi med johannas polare från älvsbyn:)


so come sunshine or come rain

har fått ett jävla lock i örat! är typ halverst döv och de känns som att nån spränger bomber i min skalle, inte kul alls:( sen ha ja även väldigt mkt hosta. skulle gärna vilja träna men de går ju inte i dehär läget! och dessutom ha ja slut jordgubbskräm som ja är grymt beroende av! äter ca 4-5 portioner per dag. de är nästan lite synd om mej nu..

är iaf själv ikv. har städat, diskat och sett film. börjar tidigt som attan imorrn så de är nog bäst att ja går och lägger mig nu. gonatt:)


c u t e


RSS 2.0