Just awesome










Raise your glass!


Genom eld

tjabba tjena hallå!

denna vecka har gått så sjukt fort! var på gymmet, måndag, tisdag, onsdag. å igår va ja å såg saw 7 i 3D, ganska fränt ändå;)

idag efter skolan somnade jag och sov till 2 inatt.. är dock fortfarandre trött så ja ska nog gå å lägga mej snart igen, jajamen!


måste bara visa denna bild som ja gjorde på datakunskapen idag, amanda blev dock inte så jätte bra i know och elina skulle egentligen åxå va med men hittade ingen bra bild på henne men men...;)


Good riddance

är sämst på att uppdatera i know men har som inte orkat i veckan. har haft seriösa sömn problem, en natt sov ja bara två timmar pga en förjävla mardröm.. inte kul alls.


är hemma i jauret i helgen å nu ligger ja å myser i min lilla säng hos daddy;)

igår va ja med imaan typ hela kvällen, först satt vi i utvisningsbåset på hockeyn, ganska kallt, ganska tråkigt men ändå kul.. typ. sen kom carro å hämtade oss åsså for vi till linn å såg hajen, ändå bra film fast den typ är miljarder år gammal!

å ikv har jag myst med agnes och amanda;) ja de va typ allt ja hade att berätta nu blir de att sova
adjöö!


HELGEN

for till arvidsjaur i fredags med syrran, var med imaan ett tag å sen for jag hem å såg idol, myspys=)
på lördan blev det en sväng på samhället med mor och syster, hittade en vinterjacka som ja fick av mamma=) sen for vi och hälsade på min underbara mormor å sen bar det av tillbaka till pite. kvällen spenderades hos moa med en massa folk vilket va himla kul=)

på söndan fick ja besök av Erik Ernehag som ja inte träffat på väldigt väldigt länge så de va himla trevligt=)








När jag inte ser dig finns du inte

morgonen blev förjävla stressig, vaknade halv 8, halv nio hade vi klassfoto och ja hann precis! dom hade redan tagit ett kort vilket va lite pinsamt. hade cyklat dit i en förjävla fart så svetten rann å håret stod åt alla håll så jag blev säkert jätte snygg åxå.. men nog om det. har vart å gymmat lite ikv och nu sitter ja typ halvnaken och slåss med ett par irriterande blommflugor.. ska aldrig mer glömma en soppåse framme en hel helg igen. å nu ska ja se how i met you mother å sen sova. adjö

keep it burning

ja då var man i piteå igen. har haft en rolig helg hemma i jauret. fredagen spenderades hemma hos mej med några brudar och igår blev de att va hos jaffar med imaan, emma m.fl. =)

ikv ha jag vart hos syrran och sett film, mys.

måste även berätta att jay smiths band von benzo är helt awesome!
Von Benzo – Bad Father, Bad Son


radio nowhere

har vart hemma och sovit/slöat hela dagen, skönt. kring 4 kom pappa och eva-britta å hälsade på en snabbis sen for vi till korpen för pappa skulle skriva på nå papper så nu ha man gymkort ;) blev ett boxnings pass ikv med elina och moa.. ja var dock tvungen att boxas med en gammal turk som hade en böld i ögat.. han var dock väldigt söt och trevlig så de gick ändå bra. har även blivit några tusen kronor rikare idag, sweeet! ska dock köpa en ny dator typ nästa vecka så då blir ja fattig igen.. aja nu blir de lite how i met your mother sen sängen! =)
adjöö


lördagen..

det blev shopping i lule på dan och på kvällen va vi hos jag, det blev väl inte riktigt som planerat men vi hade iaf roligt tills vi somnade... lite väl tidigt




RSS 2.0