jag har sett billie joe's röv, de har inte du.

ååh jag är trött, ja har ont i huve, ja ha förbannat mkt hosta, ja är kissnödig osv... livet är tamejfan inte lätt alltså! är iaf hos mamma nu, it's mama week! har bara vart hemma hela kvällen å sett på tv å pluggat =)

kan ju passa på att berätta lite om helgen eftersom ja inte har nå annat för mej.. kan ju börja med att säga att de har vart en kanon helg! så otroligt skönt att bara fara bort ett tag, slippa tänka på nå typ. har shoppat, käkat go mat å bara slappat. helt underbart! igår blev de först shopping men ja hittade typ ingenting, köpte ju ganska mkt i lördags så ja va rätt så nöjd men nå små saker blev de iaf men ja har faktiskt ganska mkt pengar kvar så ja kan leva lite lyxigt ett tag framöver å de är ju ganska ovanligt! de brukar ju oftast vara tvärtom.. ;p


sen kring fem begav vi oss mot globen! å ja har aldrig åkt i en sån fullproppad tunnelbana! men de blev iaf en kväll att minnas! vi var bland dom första som kom dit så vi fick vänta i ca 2 h innan konserten började. men först var de nå skräpigt förband som spelade, inte särskilt bra.
men tillslut efter mkt väntan kom äntligen green day ut på scenen å de går fan int att beskriva stämningen. ett fullproppat globen, tusentals skrikande fans å underbar musik. green day är nog ett av världens bästa live band, 2.5 h bara flög iväg å ja de var helt fantastiskt!
marcus har alla bilder men dom kmr väl så småningom, men ja har iaf tattat lite bilder som ja tänkte bjuda på ;p







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0