helgen jao ;)

hejhej, måste börja med att säga grattis till killarna som vann hela jävla cupen i sthlm!!! :D:D så nu är dom ett av sveriges bästa 94 lag ;D inte illa! ja sitter nu hos daddy, han är i pite så ja skull hit å mata katterna. har även vart förbi mormor en sväng =)

vi hade ju matte prov idag.... eeh ja.. de gick ju väldigt bra! lr så inte.. skrev svar på en uppgift resten blev de ett fint frågetecken på (y) haha så jag är ganska så säker på att ja har omprov.. :) men ja fatta seriöst ingenting! varför ska man blanda in bokstäver? jäävligt onödigt! å imorrn ha ja tyska prov. not funny!
 jaja jag kan ju ta å berätta lite om helgen nu när ja inte har så mkt att göra ;)

fredag: mamma kom å väckte mej typ tidigt! åsså ringde hon till vägverket så nu få man köra moppe ;) sen for jag å pappa å hjälpte henne me nå lådor som skulle till ny huset, så de börjar bli ganska tomt i läggan nu ;) på kvällen var ja först me flickorna ett tag å sen komme jocke =)

lördag: ja åkte till pite me jocke men vi for lite tidigt å dom andra kom int fören halv 12 så ja for å hälsade på syrran ett tag =) sen gick vi på stan men de enda ja köpte var en äcklig smothie och ett dyrt paraply eftersom de börja spö regna. när vi kom till hotellet somna ja på soffan å de behövdes verkligen! sen for vi och käkade på blå ängeln å sen blev de lasergame ;) så himla kul de är alltså! ja å elina var iaf bäst bara så ni vet ;) senare på kvällen for jag, agnes och amanda ut en sväng och träffade jocke å sen blev  de hem till hotellet å sova =)

söndag: dagen började med en god hotell frukost å sen packade vi ihop och for hem, de blev en låång resa eftersom vi va tvungen å fara över skeå men ändå kul =) när ja kom hem somna ja... som vanligt typ ^^ sen på kvällen var jag me minna, hanna och emelie ett tag =)

Kommentarer
Postat av: EH

klart vi var bäst :)

2009-05-25 @ 22:22:48
Postat av: EH

klart vi var bäst :)

2009-05-25 @ 22:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0