tisdag

hejhej! idag hade vi prov i hk, de va inte så jätte svårt å de känndes som att de gick ganska bra men vi får väl se (: efter provet fick vi gö en milkshake... den va väl sådär. de va typ glass, mjölk å apelsinsaft i den men den gick då att dricka iaf (:
efter skolan for jag å agnes ut en sväng på samhälle, ja köpte en concealer från loréal så hoppas den är bra! åså köpte ja chips så de blev chips å dip ikv (Y) har just sett andra avenyn åå de är så himla bra! i love it! ska försöka gå å lägga mej lite tidigare ikv  (vi får väl se hur de går) men igår kväll låg ja å läste kanske liiite för länge så ja va lite små trött idag, men ja somnade då inte för en gångs skull men de va lite kämpigt att hålla uppe ögonen ;p men ja läser en sån himla bra bok! Årsatmördaren heter den och är skriven av magnus nordin, ska ha den som g-uppgift i svenska då man ska redovisa en valfri bok (:

igår ladda ja hem paint shop pro photo X2, ett jätte bra redigerings program. de tog typ två förbannade timmar å ladda hem de men de var de värt! ;D så imorrn ska ja nog gö om bloggen ( om ja orkar) xD 



       
jävlat bäst!                  loreal concaeler, 129 kr 
 

Kommentarer
Postat av: Marcus..D

Jag har också läst den, den är ju schvajnigt bra:D

2009-02-11 @ 16:31:22
Postat av: hanna

haha, jo jääävlar! ;D

2009-02-11 @ 18:38:56
URL: http://enlewaander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0