år 2010


lite bilder sen 2010, lr lite å lite.. blev ganska många. anledningen till att typ alla bilder är olika stora är för att ja tagit dom från arkivet och då går de bara att ladda upp dom i den storlek jag laddade upp dom första gången, fatta ni? ne iaf så har de vart ett bra år och jag vill tacka alla som har vart med och gjort de så bra!




















2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja massa saker
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga så nej
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? österrike och de var awesome!
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? hm, vet inte
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? kmr inte på nåt speciellt nu men de finns säkert flera
8. Vad var din största framgång 2010? ingen aning, lr jo att ja flyttade till pite kanske  
9. Största misstaget? åh vad svåra frågor, vet inte...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja lite förkyld ha man väl varit
11. Bästa köpet? jag gör aldrig bra köp...
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja säkert
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? finns många men speciellt "från och med du" som var sommarens sommar plåga;) 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag 
16. Vad önskar du att du gjort mer? vet inte
17. Vad önskar du att du gjort mindre? sovit, jag sover aldeles för mkt.. men de är ju så jäävla skönt så de är svårt att dra ner på det..
18. Hur tillbringade du julen? Med min familj
19. Blev du kär i år? njaaee, ne
20. Favoritprogram på TV? dhw
21. Bästa boken du läste i år? har inte läst nån...
22. Största musikaliska upptäckten? ingen aning
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar typ
25. Något du önskade dig men inte fick? minns inte ens vad ja önskade mej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? festade.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? säkert
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? vet inte riktigt, ganska normal kanske?
29. Vad fick dig att må bra? vännerna, familjen osv
30. Vilken kändis var du mest sugen på? typ ingen
31. Vem saknade du? saknade jag nån? tror inte det..
32. De bästa nya människorna du träffade? kanske dom i min fina klass:)

----------------------------

sovde 17 timmar inatt! REKORD!! var jävligt trött eftersom ja bara sovit 1.5 timme natten innan. hade tydligen snackat i sömnen inatt.. pappa hade ringt ca en timme efter jag somnat å jag kmr inte ihåg nånting. scary!

aja nu ska jag nog sova. god nattinatt!


Don't

igår blev det film med imaan, sten, sebbe och lite senare kom även agnes =) hade tänkt gå och lägga mej tidigt eftersom jag skulle till upp tidigt men så blev de inte, somnade inte fören halv sex och klockan 08.15 gick bussen till lule. men jag lyckades iaf ta mej upp så idag blev de alltså shopping och jag har insett att jag hatar mellandagsrea!! så himla mkt folk alltså.. men jag lyckades iaf hitta två kavajer, en tröja, parfym och en massa smink, smycken och underkläder.
nu ska jag käka lite å sen sova, är så sjuuukt trött!


Jag är så jävla awesome på att vända på dygnet!

 

jul, jul strålande jul

ja då var julen slut. hade en jätte bra julafton igår. vi var först hos göte, sen for vi till mamma och såg film å myste och sen hamnade jag på nått sätt i kyrkan med emma och imaan och efter det for vi ut och raggade med john. i julklapp fick jag bl.a en kamera, pengar, presentkort ( på sunes bl.a, ska feta som faan) massa produkter från lush, typ shampoo, balsam, ansiktsmask mm. fick mer saker åxå men orkar inte skriva alla småsaker.

å ikv medans i princip alla varit ute å supit har jag vart hos maja och ante och spelat spel, sett film och myst med emma, amanda, markus, ante och maja=)


GOD JUL FÖRRESTEN!


hej å hejdå

är äntligen klar med städningen och packningen, nu bär de av till jauret!!:D måste dock lämna min dator här för väskan är proppfull! kmr sakna den.. å ja kmr sakna min soffa åxå.. tre veckor utan dom kmr bli tufft, kanske måste hit nån gång under lovet.. kanske

dag 8- ett ögonblick

när jag och amanda drog ut en kväll i Wien, riktigt roligt var de trots att de bara var vi. när dessa bilder togs hade vi gått lite fel.. men vi hade kul ändå;)



packar..

vette fan hur ja ska få med mej allt.. väskan är redan full.. har även fyllt en ica kasse och har ändå massa saker kvar... måste nog packa om och lämna några saker hemma....


dag 7- min bästa vän

har flera men om jag bara ska välja en så blir det nog imaan eftersom jag kännt henne längst och umgås mest med. I LOVE HER!♥


The more it hurts, the more I need

godmorgon godmorgon! tog lite sovmorgon idag vilket var himla skönt. ska käka nå frukost nu å sen måste jag nog ut en sväng på stan, kanske. annars ska jag nog bara ligga hemma å glo på tv hela kvällen, lr nej jag måste städa och packa åxå får iiinte glömma det!!!


NATALIA KILLS- MIRRORS



 


in her shoes

sitter å ser in her shoes och fetar mej som satan! ska va uppe hela natten så att ja kan sova hela dagen imorgon eftersom jag är ledig Wohoo! på onsdag ska vi bara göra nån skattjakt sen slutar vi kring lunch å då bär de av till jauret igen=)


dag 6- min dag

det går inte så bra för mej och de här listan men ska iaf fortsätta nu. orkar inte göra dag 5-vad är kärlek så ja fortsätter på dag 6;p

min dag: steg upp typ kvart i tio, började 10.20 så det blev lite stressigt. vi hade först info layout å då bjöd guffan på fika, smarrigt! sen skulle vi egentligen ha matte men våran matte lärare glömde bort oss så vi gick å käkade ist. sen var de nå grejs i samlingssalen som vi var på i ca 5 min sen gick vi till svenskan och efter det slutade vi. ganska skön dag! efter skolan somnade jag och sov i ca 4 timmar.. å nu sitter jag i soffan och fetar å de lär jag göra resten av kvällen, kanske springer ner till 10 till 12 och köper lite snarra;) maybe maybe.

Give a little more

har haft en riktigt skön och mysig helg hemma i jauret. har bl.a vart på mellanstadie disco, sett film, vart barnvakt, sett ännu mer film och fetat mej.

nu är jag i pite igen och nu ska jag gå och lägga mej!


TRÖTT

återkommer imorgon, gonatt!!

We're only young and naive

har vart duktig ikv och städat hela lägenheten och de behövdes verkligen! å cillit bang de är nå magiskt med de alltså! hade typ gula väggar i duschen (han som bodde här förut pissade nog i duschen) men efter några sprut men cillit bang så var väggarna vita igen. de är verkligen som dom säger på reklamen: bang och smutsen är väck!;)



nu ska ja måla naglarna å sen blir de nog att sova eftersom vi har ett grymt svårt matte prov imorgon bitti så då måste jag vara pigg och alert;)


dag 04- det här åt jag idag

frukost: kräm och mjölk som vanligt!
lunch: fisk och potatis
middag: tacos som alla andra middagar dom senaste månaderna..
kvällsfika: ca en halv liter milkshake och ett antal digestive kex, inte heller så ovanligt..


+


fick några bilder av johanna sen klassfesten som var för ganska längesen men bjuder iaf på några härliga pics;)
















do it like a dude





sovde 15 timmar inatt och var ändå trött när ja vaknade.. jag skulle nog kunna sova hur länge som helst, de finns liksom inget gräns när de gäller mej och sömn, de är nog de bästa som finns! åsså råkar ja ju ha världens skönaste säng vilket inte gör saken sämre;)


nu sitter jag iaf i min soffa tsm med johanna, blir nog att sitta här hela kvällen å feta. i like!

dag 03- mina föräldrar

hade helt glömt bort den där listan så ja fortsätter nu

lite kort om mina föräldrar: min mamma heter ann-sofi och min pappa heter ulf. mamma är socialchef och min pappa är pilot. mamma bor i ett grått hus och pappa bor i ett gult. jag älskar dom över allt annat och dom är helt underbara!

TRÖTT

kom till pite igår kväll och då bestämde jag och johanna att vi skulle lucia vaka och vi har ännu inte gått å lagt oss;) har alltså vart vaken i ca 28 timmar nu men ska nog snart hoppa i säng vilket ska bli otroligt skönt!



Just like that

har haft en riktigt rolig helg! igår for jag runt lite överallt men var största delen av kvällen på juldansen och ikv va vi först hos anna sen for jag och emma till akkavare med krille å några å sen for vi till richard. har just käkat världens godaste bulle så nu kmr jag nog att sova gott, gonatt!





No we don't come easy

är så gud jävla förbannad på detta internet, men för en gångs skull är de inte mitt internet utan pappas.. ja kan typ va inne på bloggar å skit men facebook å msn går inte ÅÅÅÅÅHHH de ska JÄMT krångla!!!

men iaf... är i arvidsjaur nu, åkte hit med andreas efter skolan och har redan hunnit vara hos imaan ett tag, vart å kollat på niornas lucia och käkat plättar, inte dåligt. ska snart ta mej en jätte varm dusch å sen ska jag nog försöka sova eftersom ja ska upp tidigt imorrn för att hänga på sandbacka....

detta är typ jag just nu..!


Hot.


made by; Johanna Stenvall

ååh


23:09

har just sett en så sjukt bra film med johanna! herregud alltså..



men nu ska vi sluta feta oss och hoppa i säng, snart iaf..
godnatt!


Let's have a toast for the douchebags

igår kom mamma, göte och lotta hit. vi var hos stina och per typ hela dagen och firade herman=) men det blev även en sväng på stan, köpte en klänning å massa mat;) sen på kvällen va ja med moa och ullis. de blev käk på sunes, bowling ch film=)


dag 02- min första kärlek



haha typ....


dag 01- presentera mej själv

hm ja som ni kanske vet så heter ja hanna levander. bor i pite i en sunkig 37 kvardratare. kmr ju dock från det fantastiska jauret där ja oftast spenderar mina helger och då bor ja antingen hos min pappa lr hos min mamma.
går handelsprogrammet på backa och det är faktiskt ganska roligt, har en bra klass och bra lärare så de kan inte bli så mkt bättre=) är dock väldigt morgontrött så de är inte så ovanligt att ja försover mej.. men ska försöka bättre mej!
ja va ska ja mer berätta..? mina intressen kanske? ja har väl som inga speciella intressen direkt men ja gillar iaf att se på tv, sitta vid datorn, käka ostkrokar/chips, dricka mjölk, sova, ja typ allt man blir fet av..  gillar dock även att gymma å de är väl en himla tur annars hade jag nog vart lite överviktig vid de här laget.. å jo såklart gillar jag att umgås med mina vänner! något ja inte gillar är bl.a bredbandsbolaget, oärliga männskor, att städa, diska osv
folk ser mej nog som en dum blondin men själv tycker jag faktiskt att ja är lite smart iaf.. okej jag är inget geni och ja suger i matte men ja är faktiskt ganska allmänbildad..  de känns som att många kmr skratta när dom läser dehär men ja är smartare än vad folk tror. i promise!;)
ja de var väl allt ja hade att berätta.. vi hörs, hej!


lista

fan alla gör ju denhär listan så ja då måste väl ja åxå de.. vill ju inte känna mej udda;) kmr nog inte göra hela å inte varje dag  men skit samma;)

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

rubrik skit

idag fyllde lilla herman år så efter skolan kom pappa och hämtade mej åsså for vi på ett års kalas=) ska dit imorgon åxå med mamma och göte=)
ikv ha ja bara vart hemma och städat vilket verkligen behövdes! hade inte städat på typ två veckor så ni kan ju tänka er hur de såg ut.. men nu är de iaf skinande rent;) ska väl snart hoppa i säng eftersom ja tydligen får besök typ klockan 10 imorgon bitti... suck


Bang Bang

det har vart en skön torsdag med få lektioner=)
har vart på styrkemix med elina, vickan och vilma ikv å de va himla svettigt;)
ska käka upp dom sista popcornen ja har kvar å sen ska ja ta mej en varm dusch=)

har btw kommit fram till en grej! 

 igår gick jag ju och la mej klockan sju. sovde alltså i 12 timmar och ändå var ja sjukt jävla trött när ja vaknade, lyckades även försova mej, inte länge men ett par minuter iaf. så det ja menar är då alltså att de inte spelar någon roll om man sover 12 timmar lr 6 timmar man är ändå lika trött när man vaknar. då tycker jag lika gärna att man kan vara vaken ett par timmar extra och ta vara på tiden:D

hanna vill ha!


18.50

är så sjukt jävla trött så nu går ja och lägger mej:D godnatt!



____________________________________


the old word love

sitter å ser lite how i met your mother men ska nog snart gå och lägga mej.. har vart duktig å tvättat ikv och imorrn måste ja nog städa, de ser förjävligt ut här!! diskberget når snart taket.. nästan. har absolut inget mer att berätta så ja godnatt:D



RSS 2.0