life's to short to make trouble out of small things

har vart ute å flugit (flygit?) med pappa ikv . de går fan inte att beskriva hur roligt de är! helt underbart.
de va väl kanske inte världens finaste väder men de fick duga:)







har även vart å solat ikv å sen bara vart hemma å vilat:)

nu ska ja gå och lägga mig, dock inte i mitt rum utan i gästrummet. de va nämligen en spindel i mitt rum förr idag å den smet så nu vågar ja inte gå in där...

.

ja hostar, ja snorar, ja har ont i skallen och JA HÖÖR TYP INGENTING!! blir tokig snart!

har då inte gjort mkt idag, vart hemma å sen sett film hos imaan:)
ska ta å se nå himym nu sen försöka sova:) godnatt


Stay

halloj! igår var de riktigt kanon väder så ja låg ute å solade typ hela dagen. efter middan följde ja med till flyplatsen för att kolla när lotta, marcus, per-erik å pappa skulle flyga:) sugen blev man ju men ja kmr nog mest troligt flyga nån dag i veckan ist, bara de är bra väder.



steg upp halv sju imorse för att fara till lule å shoppa med syrran, köpte ett linne, en kjol, två ringar, två hamburgare och en milkshake. helt okej. ikv ha ja sett film med imaan å nu ska ja sova godnatt:)

it's hard to be a rock'n roller

gårdagen spenderades i stugan med trevligt sällskap. de var även fisketävling där, var dock inte med utan satt bara på sjön och solade, inte helt fel!
 efter fisketävlingen blev de souvas och mys runt eldstaden. när ja kom hem kom emma, ida och jossan till mig å sen for vi till markus. de blev dock en väldigt kort kväll för min del, kring halv 12 kände jag att de var dags att gå hem. men ja hade iaf en mkt rolig kväll!:)

idag har ja bl.a vart på frasses med imaan, solat, sett på tv och sovit. å nu ska ja slå på en film adjö.


hellu

gjorde en liten deal med mina lärare som gav mig lite längre lov. är nu hos mamma å göte och väntar på käk.
igår va vi först hos imaan ett tag å sen for vi till jimmy där vi va största delen av kvällen.

ska ta mig en snabbdusch nu å sen får vi se vad kvällen har att erbjuda:)


perfection

har haft en rolig helg med lite sömn. har gjort min allra sista insatts inom basketen, käkat grillat hos imaan  osv.. :)

ska nu avsluta helgen med några avsnitt av air crash investigation, några bullar och ett glas mjölk.


pressad av tid

hade inte tid att skriva nått igår, lr ja orkade inte. vi var iaf lediga igår men for på skolan ändå och gjorde bort en massa rester. sen for jag och johanna hem och tog en powernap. vaknade av att tre mongon står och fnissar i min lägga så då var de ju bara att stiga upp.. på kvällen var vi ute å raggade lite å sen blev de lite plugg.

idag var de skola som vanligt, och efter de blev de lite stek i solen utan för mig och även en sväng på stan.

nu ska hanna förhoppningsvis gå och lägga sig, godnatt!



bjuder på en bra låt!


hej

sover med johanna och amanda inatt! mysigt. minna har åxå vart här och bjudigt på lite fika, inte dåligt;) håller på att göra lite potatisbullar nu å sen ska vi nog sova:) ska föressten på skolan imorrn trots att vi är lediga, shit va duktig jag känner mig!


that´s the trouble with me

hade en mkt rolig dag igår. först for ja till stugan, körde lite skoter och grillade lite korv sen på kvällen blev de lite festligheter. sovde hela dagen idag och nu är jag tillbaka i pite och ska snart sova.




someone like you

var hemma och sovde idag, hade feber och kraftigt ont i lillörat. vaknade nån gång efter 12 å då gick ja genast till apoteket å köpte lite smärtlindrande grejor. började genast må bättre och 14.20 hoppade ja på bussen till jauret!

ikv blev de att vara med imaan, emma, linn och amanda. först va vi ute å raggade å ja de gick väl sådär.. vi körde fast i leran på pb å medans vi väntade på hjälp dog batteriet. men med hjälp av en traktor så ordnade sig allt!
sen var vi även ett tag hos imaan:)

ska ta och sova nu så ja orkar upp klockan 9 imorrn, då blir de stugan å skoterkörning!:) sen taggar man ju även till kvällen som säkert kmr att bli kul!


INTE KUL ALLS!

har tydligen fått tillbaka skiten i örat.. och denna gång gör de ont så in i helvete! hela skallen bankar+ att ja hör väldigt dåligt. sen har jag tydligen halsfluss åxå. frågan är bara hur man kan ha halsfluss när man inte ens har ont i halsen? konstigt... nu blir de iaf penicillin i 10 dagar å sen nå annat skit i två månader.. kul liv!

to me. you are perfect

kan inte sova, är jätte pigg. kmr vara jätte trött imorgon. tack å hej!

......................












incomparable

är så trött att ja håller på att somna här och nu. ska typ gå och lägga mig snart.. måste även till skolan imorgonbitti å göra bort nå rester när alla andra får sovmorgon till två.. kul. men de ska ändå bli skönt att få de gjort=)
nu ska ja ta mig nå fika sen blir de nattinatti, kmr nog kännas konstigt att gå och lägga sig när de forfarande är ljust ute men gud va duktig ja känner mig;)


*********************

då var helgen slut, längtar redan till nästa!
ska ta mig nå fika nu, slå på en film och sen sova!




it's wonderful to fall

började dagen med att basta lite, grymt skönt!
ikv ha ja vart hos imaan med några brudar å sen for jag å träffade amanda ett tag:)
har just tryckt i mig två mackor och nu ska jag sussa, godnatt!


RSS 2.0