Swag in a bag

har förbannat mkt träningsverk och det blir bara värre och värre.. det känns typ som att ja har stukat vänster arm och mina ben känns som ja vet inte vad.. typ trä ben? ja då vet ni, nu ska ja sova. har en lång och jobbig torsdag framför mej. godnatt!


sjukt

har vart på styrkemix ikv som var sjuuukt jobbigt! har aldrig lökat så mkt å ja kmr garanterat ha problem att gå imorrn..

har även insett att how i met your mother är sjukt bra och att ja är sjukt beroende av ostkrokar.


ok

är nu hemma i pite efter en awesome helg i jauret.
fredagen spenderades hos matilda med en massa folk.
och lördagen såg ungefär likadan ut men var även med elina amanda och agnes då =)

nu är det dags att sova, good night

18.56

har vart på havsbadet med klassen idag. roligt var de fast man blev dock lite less efter ett tag.

har storstädat hela lägenheten och nu blänker den som aldrig förr!! nu ska ja ta min hoj å glida iväg till syrran

tjao!


HP1A!!

vi hade klassfest i helgen, grymt kul var de!














Just a dream

jobbig dag med matteprov + två redovisningar. efter skolan somnade jag och vaknade 6 timmar senare.. kmr nog bli svårt att somna ikv hehe.

var på bio igår med elina å jim. vi såg toy story 3 i 3D FRÄNT! dock inte så fränt att ja höll på att börja lipa i slutet haha.

imorrn ska vi på en liten roadtrip med klassen å efter lunch blir de havsbadet, nice.


31 minutes to takeoff

ikv har ja tvättat, diskat mm. trodde dock att de spökade i tvättstugan men som vanligt fanns det en logisk förklaring HEHE. har även hunnigt handla lite och sola lite, skönt!

fredag imorgon vilket känns jävligt bra, stannar dock i pite denna helg åxå, vi ska nämligen ha klassfest:) men mamma kmr iaf på lördag så ja ska ha lite kvalitéts tid med henne, blir nog shopping ;)
 
nu: sova!


01.04

blev trött på den där babyrosa bakrunden så det fick bli svart/vitt ist.

nu är det dags att sova. börjar tidigt imorgon och jag ska försöka att inte försova mej som jag gjorde i morse. inte bra, inte bra.


kortfattat

har haft en riktigt rolig helg! alex å eric har sovit här hela helgen. i fredags va vi största delen av kvällen hos ante, ganska kul faktiskt. å igår va vi hos mej. det blev ganska mkt folk vilket var roligt =) nu är de dock en hel del att städa..
 






har massor med bilder men ja orkar int lägga ut nå mer, måste sova lixom gonatt!


Beautiful disaster

det har vart en riktig toppen helg! i fredags blev de bio med några brudar. vi såg i rymden finns inga känslor, riktigt bra var den! å igår var vi hos hanna, roligaste kvällen på länge faktiskt, dock lite spårad men de är väl så de ska va? ja å minna badade iaf bastu på vårat vis ;) skönt.

teenage dream

idag har de vart en riktigt rolig dag, vi hade lektioner på förmiddan sen efter lunch for vi å bowlade, de gick bra till en början, sen kom moa ikapp å vann hela skiten, attans! efter de bjöd lena å berit på fika, riktigt gott! stina, per och herman ha vart här ett tag ikv =) stina hade vart och hämtat en tv box till mej på bd bygg eftersom den som ja fick med lägenheten var stendöd men de var även den denna, suck! men nu ha jag iaf betällt en helt ny så nästa vecka kan ja äntligen se på tv :D

fredag imorgon vilket känns väldigt bra. är dock inte så taggad för engelska förhör och att åka buss i två timmar, men de ska ändå bli skönt att komma hem=) nu ska ja dra till coop och handla, sen till elina å se film =)


RSS 2.0