lördag

hallå hallå =) 
 
ja idag flyttade vi. steg upp typ 9 och klockan 10 kom viktor, john och linus som skulle hjälpa till å bära. de va ju gooode nice väder idag så när vi va klar me allt for ja hem å stekte i nästan tre timmar, sjukt härligt! sen blev de käk på afrodite ;) å sen for ja till emelie. de blev ganska mkt folk, trevligt trevligt =) men vi va även ut nån sväng i fin vädret ;>

nä man kanske borde gå å lägga sej men de är nästan för fint väder för att sova, så vi får väl se hur de blir ;>

bild sen igår när vi va upp på vittjåkk, inte kul väg.. å blåsigt som fan vare! men men lite kul iaf ;D

fredag

hejhej

grymt skönt att få va ledig idag ;D men ja har haft de lite jobbigt, först funka int mammas dator så då for ja till pappa åsså funka de int där heller så då for ja tillbaka till mamma å då fick ja tillslut igång de, jaa de är inte lätt :D jag har även vart en sväng på dollar me amanda. efter jobbet for mamma å köpte en tv till mej, 32'' panasonic ;> not bad! men den va ganska billig eftersom den va på rea ;D men nu ska ja å mamma köra massa grejer till huset å sen ska ja nog till elina =)f

torsdag

hejhej

ja måste bara börja med att säga att ja klara tyska provet! ja va typ säker på att ja skulle få omprov så nu är ja lite glad ;D vi fick även tillbaka matte provet idag och de gick mkt sämre, hade ett rätt! pinsamt typ men ja var ju int ensam iaf ^^

sista lektionen idag var inställd så jag for hem och sovde ett tag. vi håller ju på med ett film projekt på skolan så klockan 4 for ja på sibylla me vera, åsa, linus och rasmus som va med som sällskap. sen kom även emil som åxå skulle va me,  å sen for vi runt å spelade in filmen, å den blev jävlat kung ;)

egentligen ska man spela in filmen imorrn men eftersom vi redan har gjort de så får vi ledigt heeela dagen! grymt skönt! men nu ska ja gå å lägga mej å sen en film lr kanske två ;D


onsdag

sådärja, nu har jag vart duktig å diskat lite, ska ta mej nå mackor å sen blire nog sängen! har vart me viktor å amanda ikv å sett yes man... för andra gången men den är klockren ;) de har vart skit äckel väder hela dan.. inte kul, inte kul!


.....

remiixxxxx baby ;)

 
Beyoncé - Halo

 
D-Lete Funk-K - Save Tonight


Pink - Please Don't Leave Me

tisdag

lite halv jobbig dag idag.. ja stannade kvar efter skolan och gjorde tyska provet, de gick typ inte bra! de blir nog omprov där åxå tyvärr ;( men ja redovisade även min g-bok idag och de gick mkt bättre! åsså lämnade ja in engelska grejset och imorrn ska ja lämna in so'n. så de känns bra! :D 

efter skolan for jag och köpte en ny hjälm, min gamla är så himla stor men den ska iaf amanda få låna ;>
mamma är i pite till på torsdag så ja är själv :D ska väl kanske börja städa lite åså eftersom vi flyttar till helgen, så de kmr bli en jobbig helg! men nu ska ja gå å se dhw ;D hade! 


helgen jao ;)

hejhej, måste börja med att säga grattis till killarna som vann hela jävla cupen i sthlm!!! :D:D så nu är dom ett av sveriges bästa 94 lag ;D inte illa! ja sitter nu hos daddy, han är i pite så ja skull hit å mata katterna. har även vart förbi mormor en sväng =)

vi hade ju matte prov idag.... eeh ja.. de gick ju väldigt bra! lr så inte.. skrev svar på en uppgift resten blev de ett fint frågetecken på (y) haha så jag är ganska så säker på att ja har omprov.. :) men ja fatta seriöst ingenting! varför ska man blanda in bokstäver? jäävligt onödigt! å imorrn ha ja tyska prov. not funny!
 jaja jag kan ju ta å berätta lite om helgen nu när ja inte har så mkt att göra ;)

fredag: mamma kom å väckte mej typ tidigt! åsså ringde hon till vägverket så nu få man köra moppe ;) sen for jag å pappa å hjälpte henne me nå lådor som skulle till ny huset, så de börjar bli ganska tomt i läggan nu ;) på kvällen var ja först me flickorna ett tag å sen komme jocke =)

lördag: ja åkte till pite me jocke men vi for lite tidigt å dom andra kom int fören halv 12 så ja for å hälsade på syrran ett tag =) sen gick vi på stan men de enda ja köpte var en äcklig smothie och ett dyrt paraply eftersom de börja spö regna. när vi kom till hotellet somna ja på soffan å de behövdes verkligen! sen for vi och käkade på blå ängeln å sen blev de lasergame ;) så himla kul de är alltså! ja å elina var iaf bäst bara så ni vet ;) senare på kvällen for jag, agnes och amanda ut en sväng och träffade jocke å sen blev  de hem till hotellet å sova =)

söndag: dagen började med en god hotell frukost å sen packade vi ihop och for hem, de blev en låång resa eftersom vi va tvungen å fara över skeå men ändå kul =) när ja kom hem somna ja... som vanligt typ ^^ sen på kvällen var jag me minna, hanna och emelie ett tag =)

torsdag

hejhej, sjuukt jobbig dag idag. jag vaknade vid 6 å klockan 8 for jag och mamma till happaranda. så det blev en hel dag på ikea så nu är man som gode trött... vi köpte iaf massa saker till nya huset ;) å snacka om beslutsångest ja hade.. inte är de lätt.. men de blev iaf en soffa, två fåtöljer, ett bord, en hylla, spegel, garderob å massa små saker, åsså köpte mamma en säng eftersom ja ska få hennes ;> ikv har det då inte hänt mkt, minna kom och hämtade mej sen for vi till amanda. äntligen är dom hemma igen :D vi såg en film som typ sög mer än allt å sen for vi typ hem.

å lyllo killarna som är i sthlm, något avundsjuk man är! men imorrn ska nog jag och minna köra upp på vittjokk en sväng ;) ja får ju förhoppningsvis min förbannade kod imorrn som man måst ha för att få köra tills man får själva kortet. sen är de bara kvar att ta bort "nörd boxen" å sen är de bara tuta å köra ;)

onsdag

tjotjo

nu äntligen är man ledig :D vi fick sluta lite tidigare eftersom det började regna å vi va ute å spelade baseball.. på fredag får ja iaf börja köra moppe ;> vi får inte kortet än men man kan typ ringa till vägverket å få nå nummer. minna fick sitt idag men man va tydligen tvungen att betala före kl 10 och de gjorde inte vi så då får ja vänta... nu ska jag snart fara på träning å sen ska ja tvätta mammas bil. men de blir en tidig kväll ikväll eftersom ja och mamma ska på ikea imorrn så jag måste typ stiga upp kl 6.. kul (y)

tisdag

hejhej,

jag är nog bäst på att skjuta upp saker.. jag skulle ju gö tyska provet idag men ne, de orkade ja inte så då gör ja de nästa tisdag ist, åååh ja blir nästa sur på mej själv. åsså idag va ja på bibblan å skull låna en bok som ja skull redovisa imorrn men ne, den fanns inte så då får ja göra de nästa vecka åxå.. vi hade iaf håla på tyskan så jag for hem å käkade frukost å sen råkade ja somna ;p vi går ju bara imorrn sen är vi lediga, guuud så skönt!  nu ska jag snart fara till stugan me daddy, vi ska hämta utemöblerna bl a. sen blire hem å se dhw :D

måndag

hejhej

gud vilket väder det har vart idag! riktigt steeek :D på rasterna har vi legat å stekt på skateboard rampen å jag har käkat massa glass ;D efter middan for jag, minna och agnes och köpte glass och godis sen for vi ner till nybban å njöt av solen ;) vi fick föresten tillbaka vårat engelska prov idag å jag fick vg å de är ja himla nöjd me eftersom provet var himla svårt. imorrn har jag prov i tyska så de är väl bästa ja börjar plugga snart..

blabla bla

komme just till pappa, här har dom möte å de snackas flygplan så man blir tokig! ja var hos syrran nyss, vi skulle ta ner en soffa från vinden, de va lite krångligt men tillslut gick de då =) jag var hos farmor förr idag för hon fyllde år sen när ja kom hem slockna ja typ direkt. det har ju inte blivit så mkt sömn i helgen... funderar faktiskt på att gå och lägga mej tidigt ikv så ja orkar upp imorrn. som tur är så går vi ju bara till onsdag =)

söndag

hallå hallå, jag är så jäääävla trött så ojojoj! klockan 8.00 började moppe kursen. vi skulle börja med att köra upp, å herregud va nervös jag va! men de gick då bra förutom att ja glömde kolla bak när ja skulle svänga ;p sen for vi till abf och skrev prov, hade bara tre fel så de gick ju åxå bra. nu är de bara att vänta på kortet ;)

igår vare ju som sagt summer dance ;D vi var först hos jag ett tag å sen gick vi till medan, riktigt kul hade vi då men de blev inte så sent eftersom många av oss skulle upp tidigt =)

men är man nå avundsjuk på 8cd nu då?! ikv far dom ju till trollhättan och är borta hela veckan, inte kul för oss som inte får följa ;( men iaf lycka till å ha så kul! :D

lördag

hejhej har vart på moppekurs typ hela dan, på förmiddan hade vi bara teori sen for ja, elina och emelie till mej å käkade lunch å sen kom typ alla för vi had så lång lunch å vi skulle fara till ideum sen och köra. imorrn ska vi skriva prov och köra upp så då måste man stiga upp typ 7! inte kul...

igår va vi ju då hos agnes, först spelade vi kubb och de gick väl kanske inte sådär jätte bra för mitt lag men vi ägde ändå ;) sen kom moppepojkarna så då åkte vi lite me dom åså hände de en liten olycka^^ sen for jag, minna och amanda å raggade med linnea ett tag å sen blev de hem å sova =) ikv blire först att va hos mej tror ja å sen ska vi väl dra iväg till summer dance på medan.




just waste of time...

fredag

hallå hallå! engelska provet idag va typ skit svårt! menmen ... ja tror då iaf att ja klara g =) sen efter skolan for jag och elina å solade, gubben som va där å städade va typ skit snäll å bjöd på några olika produkter som man ska ha när man sola =) 
 
nu ska jag snart ta nå käk å sen fara på moppekursen, sen blir de väl kanske fara till agnes?
ja fixa iaf ett "id-kort" idag,  lr man kan typ få sånna av skolan.. ja är ju så förbannat jävla lat så ja har inte orkat fixa ett vanligt fast ja typ har snackat om de i ett år men jag är ju som ja är^^ så ja var iaf tvungen att fixa ett sånt där av skolan så ja får mej in på summer dance imorrn =)

hejhej

vi spelade ju som sagt match mot damerna ikv och vi förlorade ganska stort men vi spelade ändå ganska bra, efter matchen snackade vi om va vi ska göra på våran basket avslutning och de lutar väl mest att fara till pite å typ bo på hotell  lr stuga å kanske köra lasergame, vi har ju rätt bra me pengar eftersom de int blev nå kiruna :D
 imorrn efter skolan blire att steka i solariumet ;) har int solat på nästan tre månader så nog är man goode blek ^^

klockan 5 imorrn börjar moppekursen och på söndag skriver vi prov, yeah! ;) nån mer än jag som längar? ;) ne nu ska jag gå å lägga mej. lång, jobbig dag imorrn!

torsdag

hellu ^^ det blev inge fotboll igår ist for jag, mamma och syrran å kollade på huset! vi får flytta in om ca 3 veckor så de blir nog kul men gode jobbigt ^^ de är ju som sagt jävligt mkt som ska fixas...
efter de for ja ut me viktor, emil å baba sen blev de hem å sova.
nu ska jag snart käka å sen fara til gielas, vi har tränings match mot damerna. sista matchen för iår! :D känns otroligt skönt! resten av kvällen blir det plugg plugg och plugg, vi har nämligen prov i engelska imorrn åsså har jag tyska prov på tisdag (y)

onsdag

hejhej kan ju börja me att säga att jag har lagt upp en ny kategori med alla inlägg som har musik ;>
klockan 5 har jag basket träning, tror vi ska ut å springa.. och ja kmr ha riktigt ont i benen ikv eftersom vi sprang på idrotten åxå ^^ efter träningen ska jag kanske fara med elina och kolla på killarnas fotbolls match, tror dom skulle möta lillpite om ja int minns fel ;p
idag hade vi iaf håla på biologin så jag och minna for hem till mej och jag passade på att käka frukost för de hann jag inte imorse ;p
när vi skulle tillbaka till skolan blev vi typ stoppade av polisen, seriöst! så jäävulst lite till liv dom har!


 KUNGEN- suspicious minds

KUNGEN-in the ghetto

grattis gumman ;D



grattis till elina som fyller år idag ;) <3

söndag

ja då var det söndag igen.. sovde hos mamma inatt eftersom vi va hos viktor igår och ja orkade inte fara till pappa för ja va typ jätte trött!  vi grillade iaf hamburgare och sen såg vi en film som hette "the boy in the striped pyjamas" den va jätte bra men gode hemsk.

idag blev de iaf att sova länge, något skönt! damlaget hade match på ip så jag for dit och kollade med elina och agnes =) men nu ska jag snart fara till amanda en stund å sen packa å fara till mamma
.

andreas grega- dom hade mycket att säga
jävlat kung ;)

lördag

hejhej,
for som sagt till skeå idag med amanda, elina åsså viktor =) hittade iaf lite saker men skorna jag hade tänkt köpa fanns inte så ja får ta å beställa dom, suck..
 här är iaf de ja köpte ;>


men nu ska jag snart ta å dra iväg till viktor, ha en bra kväll! ;D
       

gonatt !

hejhej
kom hem för ett tag sen. ska snart försöka sova eftersom jag ska upp klockan 7 och fara till skeå med amanda och elina =) kring 8 for jag och amanda till min mamma å chillade lite ;) vi väntade på pojkarna som skulle se hockey, sen for  vi till marcus och grillade. efter ett tag kom även viktor och några (:

fredag

är typ tröttast i världen! efter skolan for ja ut me minna och agnes på samhället å sen sovade jag i typ två timmar! ;D de blir kanske att fara å shoppa imorrn med amanda och elina, troligtvis till skeå så då blir de upp tidigt! men vi har som int bestämt än så vi får se hur de blir =)

torsdag

hejhej, de har faktiskt vart en ganska bra torsdag ida annars brukar torsdagar typ suga! men vi fick låång lunch så då for ja hem å käkade åsså blev sista lektionen inställd ;D sen hade jag utvecklingssamtal å de gick väl ganska bra, de enda som ja låg dåligt till me va tyskan men resten sa han såg riktigt bra ut förutom att ja har jätte mkt kvar att göra sen jag va sjuk.. 
sen skulle vi ut och springa med basketen, och jag å elina typ ägde lr hur? ;) vi var hela 5 min snabbare än förra gången, inte illa ;) sen hade killarna match mot höken och dom vann! så grattis grabbar ;)

grattis amanda! ;D

sådärja nu är klockan strax efter 12 och de betyder att de är amandas födelsedag!! STORT GRATTIS! :D hoppas du får en bra födelsedag =) love you honey! vi har så himla många roliga minnen tsm och fler ska de bli! ;)


onsdag

hejhej inte kul väder idag!! typ snö och regn (y) efter skolan råkade jag somna vid datorn haha (Y) ja skulle typ bara vila ögonen lite för ja va så jäävla trött å efter ett tag vakna ja ;p så då gick ja ner å la mej i sängen, de va ju inte så bekvämt vid datorn ^^ men jag fick int sova så länge för vi hade träning kl 5.
vi har börjat träna man-man nu så vi kan spela de på cupen i kiruna som är om typ 3 veckor =) å sen efter de är basketen slut, tack å lov! ;D
 

tisdag

hej hallå ^^  idag har de typ inte hänt nånting, och dåligt väder har de vart.. lr iaf ikv ;p men jag och amanda for ut iaf, åsså va vi förbi viktor en snabbis (: tror ja ska ta å sova snart men vi får se hur de blir med det eftersom ja inte är så särskilt trött.

jag fick ju syn på ett par badbriller idag som ja såklart var tvungen att pröva, very nice! ;) ja bjud på den här då mkt mkt fin ;)

:D

jag var just in på pdols hemsida å såg att jag å amandas babe ska dit! erik hassle! :D
haha typ i höstas satt vi typ å sa: ååh tänk om erik kmr på pdol nästa år å blablabla... åsså gör han de! herreguuuud :D
något glada vi är nu asså! :D fast de är ju ett tag kvar menmen.. ;p


måndag

vanlig dag på skolan.. kändes ganska skönt att va tillbaka =) idag började vi på ett film project som vi ska hålla på me fram till sommarn. på no'n bytte vi till biologi, så nu har vi sexualkunskap sista tiden. men jag har ju kvar ett kapitel i fysik som jag missade när jag var sjuk men ja ska typ få gö de på nån extra tid lr så ;p men nu ska jag faktiskt sova, igår blev det alldeles alldeles för sent!  så gonatt ! =)

biljetter fixat! ;)

den 11  oktober spelar green day i globen och då ska jag, lotta och marcus dit! :D yes yes yes!
lyssna ju typ jämt på dom för ca 3 år sen? men dom äger fortfarande och de ska bli skit kul att få se dom! :D





söndag

hejhej nu är jag hos pappa, har just städat lite ^^ idag har ja inte gjort nånting alls, riktigt skönt! imorrn är de skola igen, har inte vart där på tre veckor så de ska faktiskt bli kul att träffa alla igen men mindre kul med allt plugg. har så grymt mkt att göra nu den sista månaden eftersom ja har missat så mkt av skolan pga att ja vart sjuk.. 

igår va ja ju som sagt med viktor och amanda, vi såg först the strangers och sen saw 5 å den va väl sådär.. dom andra saw filmerna är iaf mkt bättre..

2 maj

gud så fint väder de va ute! känns typ som sommar. 18 grader, inte illa! ;) vi for som sagt och fikade å amanda följde åxå me =) nu ska jag snart gå och göra lite mat, senare ikv blir det att vara med viktor och amanda =)

igår va vi hos emelie och grillade, riktigt roligt hade vi å ganska mkt folk var det åxå ;D


emelies supersöta hundvalpar =)





Sommartider
Hej Hej Sommartider ;>


gomorrn!

hallå hallå har just vaknat, ska snart hoppa in i duschen å sen blire att fara å fika med elina =) lägger in bilder sen igår senare för ja hinner lixom inte nu ;) byebye

RSS 2.0