The heart in all that matters

stekigt väder idag! låg ute och solade hela eftermiddan men de var dock nästan för varmt.. sen ikv har ja vart med bea, jossan och imaan. vi har vart hos jossan och käkat jordgubbar och glass å sett film. riktigt mysigt! jag och bea for även ut med rm å dom ett tag.

såg btw shutter island igår och de är seriöst den mest komlicerade film ja nånsin sett! hade typ ont i huve efteråt för ja hade tänkt så mkt.. men ja fattade faktiskt de mesta till slut men fan va hjärnan fick jobba :D men den var då iaf jätte bra.

ska bädda sängen nu å sen krypa ner å sova, godnatt =)


You make the rain fall

råkade sova till fyra idag men de gjorde väl inte så jätte mkt. efter middan blev de film med mamma, sten, lotta och marcus å sen for ja till alex med imaan och nina =)

ska gå och lägga mej nu för jag måste typ upp tidigt imorrn, först ska ja kanske ut på samhället. måste hitta ett par skor för mamma låter mej typ inte fara till wien med dom jag har nu bara för de är hål i hälen.. men vadå de är ju nu dom är som skönast, väl ingångna =)  
sen måste jag till pappa och hämta alla mina kläder å ta ett litet snack med honom.. tkr dels att han borde fara med mej till ikea, helst innan jag far till wien eftersom det är fet rea där nu. åsså tkr jag att han borde låta mej prov flyga med ct'n snart.. åsså tkr ja han borde torka bort fågelbajset jag har på mitt fönster osv osv..

godnatt!


Late night automatic

hade en jätte rolig midsommar! först åt jag middag med imaan och hanna hos hanna. sen kom de lite folk och efter ett tag for vi till conan där vi var största delen av kvällen å sen for vi till hanna igen =)

ikv har jag vart hos elina. det var jag, elina, aggan och ida. sten, simon och jesper var även förbi ett tag å lite senare kom sten och krille. de blev film hela kvällen. först house of was å sen the ring 1 & 2. tur att de är ljust ute så jag slipper vara rädd för samara.. ni vet tjejen me äckligt svart hår? jävligt äcklig..
har just käkat en fet portion jordgubbar och glass och nu ska jag gå och lägga mej. godnatt

Genomskinligt grå

har jobbat typ hela dagen. måste bara skryta lite om hur duktig jag var.. vi skulle ta bort lite gräs runt nå stolpar och så gick trimmern sönder, min chef försökte fixa den i över en kvart sen gav han upp, då började jag kolla lite på den och jag kunde väl aldrig tro att jag skulle kunna fixa den men 2 minuter senare var den som ny, haha ja nog är jag duktig ;)

ikv har jag vart ute med lite folk, vi var först och fiskade och sen for vi och grillade vid arvidsjaur sjön. kul men kallt! ska gå och lägga mej nu så jag är pigg och glad imorrn. godnatt =)

Hjärta


Från och med du





står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du


A new day has come

fick bara sova 2 timmar inatt + att jag har jobbat hela dagen så jag är gode trött! ska hoppa in i duschen å sen ska jag nog gå och lägga mej, skönt! =)

it's always easier to go mad about it

var som sagt och shoppade med elina igår. hittade ganska mkt så det var en lyckad shopping tur =)
 på kvällen for jag, syrrorna, markus och per till caps för att fria min kusin som gift sig i italien, riktigt trevligt och god mat var det =) kring elva for jag till imaan där det var lite folk men det blev en ganska tidig kväll för mej eftersom jag hade stigt upp så tidigt.
idag har jag mest sovit och sett film, ska snart försöka sova eftersom jag jobbar imorn men jag är typ jätte pigg fortfarande..
aja jag får väl sätta på en film lr nått.


skolavslutningen


bilder från torsdan och fredan




























































you and your heart

 idag har min kära syster gift sig! :D dom hade dock inget bröllop utan skrev bara på nå papper och tog kort men kul iaf =)

har jobbat hela dagen. kan säga att jag är grym på att köra gräsklippare ;) lr ja de är då iaf grymt kul

ska snart gå och lägga mej eftersom jag ska upp tidigt imorgonbitti för att fara till skeå med elina och shoppa

rest in peace if you betray me

har fortfarande feber men jag biter ihop och jobbar ändå, var dock hemma igår för då var jag helt död. det här är typ en av dom värsta veckorna i mitt liv och jag längtar så sjukt mkt till helgen. det enda jag gör nu är jobba, äta, käka ipren och sova, kul liv? nä.. har sovit hela kvällen, från tre då jag slutade till 10, orkade inte ens gå upp och käka middag men nu har jag ätit oavbrutet i fyra timmar och snart ska jag gå och lägga mej igen, ååååh!

men jag ska egentligen inte klaga, man får ju faktiskt betalt.. bara så typiskt att jag ska bli sjuk.

vill bara lägga mej och dö ett tag

de här är typ värsta dagen i mitt liv.. lr ja, nästan iaf. har typ feber, är förkyld och har ont i hela kroppen. jobbar på gielas där ja typ får plocka sopor och de är svin kallt ute så ja har typ förfrysigt tårna. måste tydligen lära mej att köra fyrhjuling sen så ja lär väl köra hjäl mej, bra hejdå.

12 juni

har inte mått så bra idag.. ont i hela kroppen och huvet har vart på väg att sprängas. sovde till halv sju ikv och sen blev de film med agnes och elina och lite senare kom även krille och sten =) ska gå och lägga mej nu för ja mår fortfarande bajs godnatt!

onsdag

idag har jag:
haft min sista lektion med lars :(
gjort en fin fin glass tårta
ätit jävligt mkt glass tårta
solat
sett studentbalen
sett grey's med syrran (de var dock så spännande så vi var tvugna att betala 25 kr för att se nästa veckas avsnitt åxå)
å nu ska ja sova för ja är megaa trött! gonatt

mmm

höll på att krocka ganska så kraftigt idag, bromsa är ju liksom inte min grej... men de gick ju bra iaf som tur var.  annars har de inte hänt så mkt idag. såg bio imorse och resten av dagen sovde ja bort och nu ska ja sova igen, godnatt

7 juni

steg upp typ halv nio imorse, for till ip där de var brännbolls tunering men ja orkade inte va med så ja satt i en epa hela förmiddan och sen for jag hem å sovde, jävligt onödig dag..

ikv har ja vart med imaan, linn, jossan och hanna. vi var först och kollade på fotboll men de var ap kallt ute så vi såg bara halva matchen och sen for vi till erik där de var lite folk, trevligt trevligt =)  nu ska ja sova.. måste till medan å se nån film halv nio imorrn, fett jobbigt!

BTW JAG ÄR SJUUUKT TAGGAD TILL SKOLAVSLUTINGEN :D

We can sweep the floors like a hurricane

har som vanligt haft en grym helg! på fredan va vi hos honken typ hela kvällen å de va riktigt kul =) å på lördan blev de talludden, åkte dit med kalle, janina, emma, jossan, linn och john. det var dock väldigt kallt ute men annars var de awesome. vi kom tillbaka till arvids vid 3 och då blev de efterfest hos honken =) de var dock tre gubbar där i 35 års åldern som va riktigt störda i huvet.. de blev massa tjaffs och om ja va dom skulle ja skämmas nå så jävulst! men men de var ändå kul haha ;D




Just human

jag är på så sjukt bra humör! har fått mitt första mvg vilket ja är överlycklig för! har även höjt mej i ytterligare två ämnen. skolan känns dock väldigt onödig just nu eftersom vi inte gör nå och vi har typ håla varannan lektion men men de är ju bara lite mer än en vecka kvar nu ;)

 idag blev våran nya altan klar å den blev super fin =) har städat hela kvällen, har skurat, dammsugit, dammtorkat, sorterat kläder, tvättat och bytt lakan, jo nog är ja duktig ;)
ska till pite imorrn med elina och ida och shoppa sen på lördag blir de talludden. adjö

We are turning into dust

nu är jag äntligen klar med allt i skolan, gud så skönt! det kmr dock kännas sjukt onödigt att va i skolan nu eftersom man ändå inte ha nå att göra men man får väl stå ut, de är ju ändå bara två veckor kvar ;)

efter skolan for jag och fixade ett nytt pass och sen for jag och pappa en sväg till flygplatsen =) har även vart duktig och målat lite hos mamma, vi målar nämligen om huset så då passar jag på att dra in lite cash ;) efter det var ja helt död så ja tog mej en pn på typ 4 timmar ;p vaknade 11 och var fortfarande helt död men ja piggnade till efter ett tag å nu kmr ja typ aldrig kunna somna inatt. great!


bebis


helgen

har haft en sån sjukt rolig helg! =) å här får ni lite bilder, de blev inte så många men bättre än inget iaf










RSS 2.0